Kontakt oss her
Nyheter 24. september 2019

Vi introduserer Desk Frame 2 – intuitiv montering, rent design og den velkjente ytelsen fra LINAK

LINAK® introduserer en ny bordrammeløsning som er det mest intuitive og raskeste systemet for produsenter av kontorbord av høy kvalitet.

Hjørnestenen til den nye ® helrammeløsningen Desk Frame 2 (DF2) fra LINAK er vår teleskopiske beam som rommer elektronikken, motoren og kablene. Siden alt er samlet inne i beam, kan ditt neste kontorbord monteres ekstremt raskt.

Vi introduserer Desk Frame 2

Ekstremt enkel og intuitiv montering
LINAK er synonymt med enkel montering, og med DF2 er det enklere enn noensinne. Alle de fire elementene av dette konseptet har et meget gjennomtenkt design og kan enten klikkes på plass eller festes med noen få skruer. Beam er hjertet til DF2-systemet  og leveres med motoren, elektronikken og kablene på innsiden.

 

Start med å klikke de to sidevangene på beam, klikk på plass de to bena (løftesøylene) og koble til Desk Panel og strømkabelen. Til slutt monterer du LINAK DL Feet™ til bena og til din egen bordplate med noen få skruer. Ditt nye kontorbord med sitte/stå-funksjon er nå klart til bruk. Så enkelt er det faktisk!

Vi introduserer Desk Frame 2

Beam, løftesøyler og føtter har et rent design
Vi introduserer løftesøyler med usynlige glideputer som gir det intuitive DF2-konseptet et elegant utseende. Løftesøylen har et glattere og mer elegant design.
I tillegg er beam designet som ett element, med kablene skjult på innsiden. Med LINAK DL Feet og en bordplate i tillegg har du alt du trenger for å skape et meget elegant bord med den velkjente høye kvaliteten fra LINAK.

 

Alle systemer fra LINAK har høy kvalitet og ytelse
Selv om DF2 er en helt ny og litt annerledes løsning, kan du forvente samme høye ytelse som med andre aktuatorløsninger fra LINAK®. Hver komponent, hvert produkt og hvert system gjennomgår grundige tester før de forlater fabrikken, og vår avanserte automasjon i produksjonen sikrer samme høye kvalitet i hvert trinn.

Forbedret logistikk og enklere håndtering
Desk Frame 2 er utviklet med fokus på enkelhet og intuitivitet og bidrar også til bedre logistikk. En ramme monteres ved bruk av komponenter som er pakket i 4 esker som er enkle å håndtere for både lagermedarbeidere og serviceteknikere.

Dersom du vil vite mer om Desk Frame 2 og hvordan du kan få glede av en helrammeløsning fra LINAK®, kan du kontakte din lokale representant for LINAK

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss