Kontakt oss her
Nyheter 20. august 2019

Brukerstatistikk i fokus med den nye Desk Control appen

Enkel onboarding, automatisk tilkobling til skrivebord, og mye mer statistikkintegrasjon. LINAK® Desk Control™ App har gjennomgått betydelige endringer, som forbedrer måten brukerne innstiller utfordringer på og benytter skrivebordets justering mer aktivt - noe som i siste instans gir bedre arbeidsvaner for brukeren.

Desk Control Apps

Et justerbart skrivebord er faktisk ikke bare en arbeidsstasjon hvor du enten sitter eller står - det handler egentlig om bevegelsen. Forskning viser at mange brukere ikke utnytter skrivebordene til det fulle. Til tross for de beste intensjoner, glemmer vi på en eller annen måte å bevege oss i løpet av dagen.

Det er derfor vi har integrert en påminnelsesfunksjon i mange av våre skrivebord og med den nye versjonen av appen Desk Control Apps, kan vi love betydelige forbedringer som vil hjelpe sluttbrukerne dine. Ta en titt nedenfor:

Motivasjonen blir større når belønningene er synlige
En av hjørnesteinene til LINAK Desk Control Apps er påminnelsesfunksjonen, og dens motiverende varsler til brukeren. Statistikk spiller en langt større rolle i den nye utgaven av appen. Det har forbedret brukergrensesnittet betydelig, slik at bruker enkelt kan følge med egen fremdrift i løpet av dagen.

Fra atferdsstudier vet vi at selv små belønninger fungerer. Derfor vil sporadiske varsler fra appen rose brukers prestasjoner.

Leservennlig og lett tilgjengelig statistikk
Vi vet fra studier at mange brukere foretrekker å gjøre den faktiske justeringen av bordet med sitt faste bord, for eksempel Desk Panel DPG. I stedet foretrekker brukere å sjekke statistikk på telefonen.

For å bedre imøtekomme brukernes behov har vi gjort det enklere å spore daglig utvikling av personlige mål og fremheve en oversikt over forbrente kalorier. Nå følger appen veien mot brukermål og markerer milepæler langs veien.

Positive og oppmuntrende varsler, basert på data og den angitte utfordringen, minner brukeren om å skifte til stående stilling og hjelper brukeren med å være motivert i løpet av arbeidsdagen.

Automatisk sammenkobling av app og skrivebord
Som en ekstra funksjon, har vi sørget for at appen husker den telefonen som er paret med bordet. Når brukeren kommer til bordet om morgenen, kobler appen seg automatisk til bordet og henter loggdata om hvor den stoppet dagen før.

Desk Control Apps for å støtte DPG
Desk Control Apps er det perfekte tillegget til skrivebordet ditt – spesielt hvis du bruker alle funksjonene til den intuitive Red Dot Award-vinnende, Desk Panel DPG1C med integrert Bluetooth®. Skrivebordet og appen parer enkelt, slik at brukeren kan lagre personlige innstillinger på telefonen. Faktisk har det aldri vært enklere å angi minneposisjoner i telefon-appen.

Appen er tilgjengelig for både iOS og Android. Last ned gratis i App Store eller Google Play.

Hvis du vil vite mer om LINAK Desk Control, appen eller hvordan du tilpasser den for å lage din egen utgave, vennligst kontakt ditt lokale LINAK kontor

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss