Nyheter 11. april 2019

LINAK aktuatorer forenkler prosessene innenfor industriproduksjon

Optimalisering av produkthåndtering innenfor industriproduksjon kan være en komplisert affære. En fransk gründer oppdaget at elektriske justeringsløsninger er svært fordelaktig i integreringsprosessen.

Den franske entreprenøren Frederic Mazoyer grunnla selskapet MZR i 2006. Selskapet har spesialisert seg på bevegelsesløsninger for industriproduksjon – og i noen prosjekter har de brukt pneumatikk og hydraulikk. 

Men så oppdaget Mazoyer elektriske aktuatorer med integrert styring (IC) fra LINAK®. Plutselig ble presis og kraftfull bevegelse av maskineri mye enklere og på mange måter også mye mer fleksibel. 

Les hele historien om hvordan MZR har forandret sin tilnærming til industriell produksjon og automasjon, og nå tilbyr kundene bedre bevegelsesløsninger som er betydelig enklere å integrere, installere og vedlikeholde.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.