Kontakt oss her
Nyheter 6. mars 2019

Flere fordeler med elektrisk justering av operasjonsbord

Masse kraft, jevn og lydsvak bevegelse, flere verdiøkende funksjoner samt utallige muligheter for tilpasning, som individuell posisjonering – LINAK® fortsetter å utvikle elektrisk justering av avansert medisinsk utstyr.

Flere fordeler med elektrisk justering av operasjonsbord

Flere nye aktuatorprodukter er tilføyd det allerede omfattende produktsortimentet til LINAK®. Noen av dem, for eksempel løftesøyle LC3 og aktuator LA40 HP, er designet for stor kraft og høy hastighet, mens andre, som kontrollboks CO71, har tilpasset programvare som skaper avanserte bevegelsesmønstre for produktet ditt. Ved å tilføye en portkoblingsboks PJ2 eller en LINAK® CO-Link™-løsning får du enda flere tilgjengelige kanaler og valgmuligheter.

Disse produktene har til felles at de er enkle å montere og integrere med avansert medisinsk utstyr, som operasjonsbord og kirurgistoler. 

OpenBus™ baner vei for flere funksjoner
Mange av de nye produktene fra LINAK omfatter OpenBus™-protokollen og møter de økende kravene til digitalisering. I LINAK aktuatorsystemer til operasjonsbord er det en kontrollboks, som CO61 eller CO71, som fordeler kraften aktuatorene trenger, samt inneholder programvaren som omfatter posisjonsminnet og koordinerer jevn og avansert bevegelse.

LINAK® aktuatorsystemer har dessuten flere sikkerhetsfunksjoner. For eksempel EOP (Electronic Overload Protection), som er innebygget i kontrollboksen og som stanser aktuatorene ved en forhåndsdefinert eller sikker posisjon. Sikkerhetsmutter og spline-funksjoner sørger for at utstyret alltid er sikkert i bruk. Kontrollboksen vil dessuten gi deg data om aktuatorens nøyaktige posisjon, batteristatus og generell serviceinformasjon.

Enkel å montere og svært enkel å vedlikeholde
Alle helserelaterte produkter fra LINAK er kompatible med hverandre. Du kan kombinere de produktene du trenger for å designe din egen løsning for operasjonsbord og for å oppnå et optimalt aktuatorsystem. Alt passer sammen, og smart kabelhåndtering gjør alle produkter enkle å montere. 

Ved å tilføye LINAK Service Data Tool kan du dessuten utlese data om aktuatorenes ytelse og batteristatus. På den måten får utstyret maksimal oppetid, og du får fikset ting før de blir et problem. Vi kaller dette forebyggende vedlikehold. Det er faktisk slik at service nesten er overflødig. 

Tilpasset og klar for fremtiden
LINAK tilbyr alltid omfattende samarbeid og support til sine kunder. Vi tilpasser programvare og løsninger spesielt for deg og fungerer som konsulent på stedet. Våre kontrollbokser er tilpasset (Bluetooth® Low Energy) og møter fremtidens IoT med enda flere verdiøkende funksjoner.

Dersom du vil vite mer om hvordan avanserte OpenBus™ aktuatorsystemer kan integreres i og tillegge verdi til ditt operasjonsbord, kan du ringe din lokale representant for LINAK.


Flere fordeler med elektrisk justering av operasjonsbord

CO-Link™
Med CO-Link™ kan du fordoble antallet kanaler i ditt aktuatorsystem, ved bruk av LINAK produkter som allerede er tilgjengelige. De vil ha dobbelt så høy kraft, og du kan styre det hele med den samme håndbetjeningen (bare én).

 

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss