Kontakt oss her
Nyheter 30. november 2018

Bak kulissene i produksjonen av dobbelaktuatorer i Slovakia

Etter utvidelsen av produksjonsanleggene i Danmark og USA, tilføyde LINAK® ytterligere 3900 m² produksjonsgulv til fabrikken i Prešov i Slovakia. Nå kan du ta en titt inne på vår slovakiske fabrikk – der dobbelaktuatoren TWINDRIVE® TD4 produseres.

Noen få år etter åpningen i 2014, utvidet LINAK sin fabrikk i den slovakiske byen Prešov, slik at den fikk større produksjonsareal. Dette produksjonsanlegget er spesialisert på dobbelaktuatorer, noe som gjør det til den naturlige basen for aktuatoren TWINDRIVE® TD4. Dobbelaktuator TD4, med sitt inline design og mange funksjoner, er spesialutviklet for komfortsenger. Den kommer ikke bare i to varianter (Standard og Advanced); de kommer også i hver sin + (pluss) variant som har en løftekapasitet på opptil 6000 N. Dobbelaktuator TD4 kan derfor brukes både i senger med springfjærmadrasser og med ribbebunn.


Alle avanserte aktuatorprodukter fra fabrikken i Prešov, som dobbelaktuator TD4, oppfyller de høye standardene til LINAK. Stor grad av automasjon sikrer jevn kvalitet. God logistikk, gjennom hele forsyningskjeden, sikrer høyt volum på produksjonen.  

I tillegg til denne ekstremt godt organiserte LEAN-produksjonen, må hvert produkt gjennom en 100 % funksjonstest før det forlater fabrikken – i Slovakia, Danmark, USA eller Kina!

Dersom du ønsker mer informasjon om vår produksjon, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK.Bed Control App
Visste du at du kan styre din TD4 komfortseng med en app?

Last ned Bed Control App fra LINAK for å teste det ut.
Apple StoreGoogle Play
 

Kvalitet teller
Fordi kvalitet teller

Vår verdensledende produksjon er basert på nyeste teknologi innenfor IT, automasjon og robotikk. Du kan forvente samme høye og jevne kvalitet fra fabrikken i Prešov.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.