Kontakt oss her
Nyheter 29. oktober 2018

Oppgrader til moderne operasjonsbord med kraftfull ytelse

Med den nye LINAK® løftesøyle LC3 er det enda flere muligheter for avansert presisjonsbevegelse av operasjonsbord. Produktutvalget til LINAK dekker kraft, presisjon, intuitiv styring samt den jevne bevegelsen som er vår signatur, og som gjør ditt produkt klar for fremtiden.

Oppgrader til moderne operasjonsbord med kraftfull ytelse

Med lanseringen av løftesøylen LC3, aktuatorene LA40 HP og LA20, den kraftfulle OpenBus™ kontrollboks CO71 samt portkoblingsboks PJ2, har LINAK® oppgradert og utvidet produktutvalget for å møte fremtidens utfordringer og for å kunne tilby flere valgmuligheter for medisinsk godkjente systemer. 

LC3

Flere valgmuligheter med de samme produktene
Løftesøylen LC3 har en skyvkraft på opptil 6000 N og gir jevn justering med mer enn nok kraft. Den har et ekstremt høyt bøyemoment og er derfor ideell for vertikale løft med moderne operasjonsbord - uavhengig av vektbelastningen. Den nye lineære aktuatoren LA40 HP (High Performance) gir kraftfull og rask bevegelse ved full slaglengde, og i kombinasjon med for eksempel aktuatorene LA31 og LA20, kan du skape alle bevegelser en kunde kan ønske seg.

 

Når du bruker OpenBus™ kontrollbokser, som CO61 eller CO71, er LINAK CO-Link™ en mulighet som gir deg opptil åtte kanaler til disposisjon. Ved å tilføye en PJ2 får du to kanaler til. Det finnes utallige muligheter for avanserte bevegelsesmønstre, og tilpasset programvare gir produktet ditt de bevegelsesmønstrene du ønsker.

Vi har sørget for at alt som finnes i vårt omfattende produktutvalg, passer sammen.

Dra nytte av en erfaren partner og tilpasset programvare
Samarbeid har alltid vært viktig for LINAK. Når det gjelder implementering av våre utprøvde og testede aktuatorsystemer i ditt avanserte medisinske utstyr, lytter vi til deg og prøver å finne den optimale løsningen sammen med deg.

Dersom du er interessert i å bruke LINAK aktuatorsystemer i operasjonsbord, kirurgistoler eller annet avansert medisinsk utstyr, ber vi deg kontakte din lokale representant for LINAK

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.