Kontakt oss her
Nyheter 3. september 2018

LINAK introduserer den komplette løsningen Desk Frame for skrivebord

Med Desk Frame 1 tilbyr nå LINAK en helrammeløsning for produsenter av skrivebord. Det komplette og svært fleksible konseptet består av tre sett: Kick & Click™ toppramme, DL SetPack og DL Feet.

Med den nye løsningen Desk Frame 1 (DF1) får du det på den måten du ønsker. Den komplette og svært fleksible løsningen gir deg alle de elementene du trenger for å designe og sammenstille en komplett helramme til elektriske justerbare skrivebord. Den leveres som tre ferdigpakkede sett som gir en rekke valgmuligheter. Mix og match som du vil. Alt handler om: Ramme. Ben. Føtter.

Tre sett som innebærer tusenvis av muligheter
Opplev hvor praktisk og fleksibelt det kan være å gjøre forretninger med bare én leverandør. Med DF1 er de forskjellige borddelene (dvs. toppramme, løftesøyler og føtter) pakket i sett, slik at håndteringen av produktene er lettere, enklere og mer effektivt. 

Desk frame 1 Kick & Click

Ramme. Enkel og innovativ sammenstilling
Velg en Kick & Click™ toppramme for det bordet du vil bygge. Det er enkelt og tidsbesparende siden det ikke er behov for skruer. Bare dytt og klikk løftesøylene på plass. 

 
Desk frame 1 DL Setpack

Ben: Tilføy et ferdigpakket sett med løftesøyler
Velg dine favorittsøyler som en DL SetPack løsning. Den omfatter to løftesøyler, en kontrollboks og et betjeningspanel pluss tilbehør. Dette er alt du trenger til ditt elektriske system. Dessuten har du full designfrihet fordi hver del finnes i forskjellige varianter. 

 
Desk frame 1 Føtter

Føtter: 10 varianter å velge blant
Velg blant vårt nye utvalg av DL Feet for å komplettere din LINAK Desk Frame. De passer perfekt til våre DL løftesøyler og finnes i to forskjellige lengder og med to monteringsmuligheter (toppmontert eller nedfelt). Fundamentet har et elegant og nøytralt design som gjør det enkelt å integrere i det aktuelle skrivebordets design.

 

Dersom du ønsker mer informasjon om LINAK Desk Frame 1, kan du gå til delen Teknologi og trender.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.