Kontakt oss her
Nyheter 6. juli 2018

Pålitelige personløftere som har sitte/stå-funksjon og er nyttige under rehabilitering

Fokuset på rehabilitering øker, og det samme gjør behovet for assisterende teknologi. LINAK tilbyr et komplett aktuatorsystem for utstyr som personløftere med sitte/stå-funksjon, med samme fokus på sikkerhet og de samme sikkerhetsfunksjonene som andre pasientløftere.

Verdens helseorganisasjon (WHO) har anslått at det i år 2050 vil være 2 milliarder mennesker over 60 år i verden. Annen statistikk tyder på at vi i år 2035 vil ha en mangel på helsepersonell på 12,9 millioner personer.

Det er opplagt at det må endringer til i helsevesenet for at vi skal kunne opprettholde det forventede nivået. Heldigvis har vi teknologi og kunnskap som vil hjelpe oss på veien. 

Det blir stadig større fokus på selvstendighet og rehabilitering
Én måte å optimalisere helsevesenet på og bruke de begrensede personalressursene best mulig, er å styrke pasientenes rehabiliteringsprosess. Med det riktige utstyret tilgjengelig kan flere mennesker bo hjemme under rekonvalesens, og noen vil kanskje trenge mindre hjelp fra helsearbeidere.

Tradisjonelle pasientløftere må betjenes av en omsorgsperson, mens personløftere med sitte/stå-funksjon er enklere for brukeren å styre – med hjelp fra en annen person. Dette bidrar til å gi brukeren en større følelse av selvstendighet.

Du kan stole på vår erfaring og våre holdbare produkter
Det finnes en rekke nasjonale og internasjonale standarder og normer som skal sikre pasientsikkerheten samt et godt arbeidsmiljø for helsepersonell.

Pålitelige personløftere som har sitte/stå-funksjon og er nyttige under rehabilitering
 

LINAK har mange års erfaring og fremstiller produkter som oppfyller alle gjeldende normer og standarder, som EN10535 som angår forebygging av overbelastning og feilbruk.

LINAK systemer for pasientløftere – tradisjonelle eller med sitte/stå-funksjon – er blant de grundigst testede på markedet. Noen av produktene vi tilbyr er spesielt designet for pasientløftere, for eksempel den lineære aktuatoren LA40 PL. Det er en kraftfull aktuator som har en jevn skyvkraft på 8000 N ved full slaglengde (med høy sidebelastning). Dersom du kombinerer den med Li-ion-batteri BAJL, er produktet ditt også miljøvennlig.

Flere nyttige funksjoner som bidrar til å øke sikkerheten
LINAK produkter har flere sikkerhetsfunksjoner. Aktuator LA40 PL har for eksempel en innebygget endestoppbryter og en "ratchet spline"-funksjon. Begge bidrar til å sikre at ingen faller eller kommer i klem når pasientløfteren er i bruk.

Det finnes imidlertid også funksjoner som øker sikkerheten til aktuatorsystemet. Dersom du tilføyer Service Data Tool til systemet ditt, kan du utlese data fra en kontrollboks, for eksempel en JUMBO Care™. Slike data kan være batteristatus, antall fullførte sykluser eller grad av slitasje. Dette hjelper deg til å planlegge fremtidig vedlikehold og sørger for at personløfteren med ståfunksjon alltid er i god stand og fungerer feilfritt. Vi kaller dette forebyggende vedlikehold.

Dersom du vil vite mer om pasientløftere med sitte/stå-funksjon, om pasientløfter generelt eller hvordan LINAK kan forbedre ditt helseutstyr, kan du kontakte din lokale representant for LINAK

 
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss