Kontakt oss her
Nyheter 6. juni 2018

Design "benching" med dine nye IC løftesøyler

Stagsystemer blir stadig mer populære på kontorene, og LINAK tilbyr nye løsninger for å gjøre disse systemene enda mer fleksible med tanke på design og produksjon. Den nye LINAK® støttebrakett er en standard valgfri funksjon som er tilgjengelig for to rektangulære og en kvadratisk DL IC løftesøyle.

Design "benching" med dine nye IC løftesøyler

IC er vårt utvalg av grunnleggende integrerte kontrollalternativer for LINAK® løftesøyler, som gir enkelt vedlikehold, kontroll og installering for økonomiske skrivebord. Nå kan du bestille den rektangulære DL5IC og DL6IC samt den kvadratiske DL19IC løftesøyle med en forhåndsmontert støttebrakett som ny standardfunksjon.

Standard brakett for flere typer "benching" design
Standardbraketten kan enkelt integreres i forskjellige typer "benching" løsninger, slik at du kan montere ditt eget tverrstag direkte på standardbraketten. Med de forhåndsdrillede monteringshullene har du full frihet til å lage ditt eget "benching" design, og du kan enkelt kombinere det med de velkjente løftesøylene fra LINAK.

Enkel oppstilling av økonomiske bord
Systemet DL IC er et sett som består av to løftesøyler: En primær søyle med en innebygget kontroll (master-søyle) og en sekundær søyle (følge-søyle). Du bare kobler de to løftesøylene til hverandre, velger et Desk Panel og kobler til en SMPS (Switch Mode Power Supply), så er systemet klart til bruk. 

Utforsk produktutvalget til LINAK
Med over 30 års erfaring innenfor teknologien elektriske lineære aktuatorer har LINAK satt standarden for elektriske sitte/stå-bord og har det mest omfattende produktutvalget innenfor kontormøbler.
 
Se LINAK® DESKLINE® produktprogram for å utforske det komplette utvalget av skrivebordløsninger av høy kvalitet. 


Skap "benching" løsninger med dine nye IC løftesøyler
Bak "benching" systemer
Selskaper prøver hele tiden å få utnyttet sin sin begrensede kontorplass optimalt. Med unike "benching" systemer er skrivebordene dine mer fleksible, noe som gjør det enklere for kunden din å møblere kontoret. For mer bakgrunnsinformasjon om "benching" systemer og "benching" braketten som brukes i disse systemene, kan du besøke vår seksjon Tenologi og trender.
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss