Nyheter 25. april 2018

Enda bedre kontroll med Bed Control App

En ny oppdatering av Bed Control App omfatter muligheten til å justere nakkestøtten og fotbrettet eller en massasjefunksjon. En oppstartsveiledning fører dessuten brukeren gjennom riktig oppstilling av appen i noen få trinn.

Oppdateringen betyr ikke bare at det er enkelt å innstille og tilkoble en komfortseng som har LINAK motorer, med en smarttelefon eller et nettbrett, men også at det er mulig å justere nakkestøtten og fotbrettet via mobiltelefonen din. En oppdatering av LINAK Bed Control App gjør mobiltelefonen din til en fullfunksjonell håndbetjening med alt fra minne, Under Bed Light, massasje og opptil fire justeringsmuligheter. Med denne oppdateringen er appen egnet for både enkle og avanserte aktuatorsystemer for komfortsenger som er utstyrt med Bluetooth®.

Få perfekt posisjon ved bruk av en smarttelefon
Dersom du tilføyer en tredje eller fjerde aktuator til komfortsengen din, kan du bruke smarttelefonen også til å justere fotbrett eller nakkestøtte, ikke bare ryggstøtte eller benstøtte. Appen gjenspeiler nå dette, og brukeren kan individualisere minneposisjonene i enda større grad.

Enkel oppstartsveiledning og intuitiv interaksjon
Første gang Bed Control App blir åpnet veiledes brukeren - i noen få trinn og på en meget enkel og intuitiv måte - gjennom paring og oppsett av appen for styring av den justerbare sengen.

Under veiledningen blir man spurt om hvor mange aktuatorer sengen har og om den er utstyrt med massasjefunksjon. Når den er ferdig oppsatt, viser appen bare de nødvendige funksjonene. Det mulig å endre innstillingene senere om nødvendig.

Dersom sengen er utstyrt med massasjefunksjon, kan brukeren legge seg i sengen, gå til massasjemenyen og justere intensiteten og massasjeprogrammet etter eget ønske.

Bed Control App produktside
 

Tilpassing av Bed Control App

Skap din egen LINAK Bed Control App
Få navnet ditt i appbutikken og en app som viser frem merkvaren din. Det er nå mulig å tilpasse Bed Control App slik at den gjenspeiler identiteten til ditt selskap og øker merkevarebevisstheten rundt logoen, fargene og linkene til ditt selskap.

Finn mer informasjon om tilpasningsmulighetene. 

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.