Nyheter 25. januar 2018

Komfortsengen din kan justeres også under strømbrudd

Når du bruker dobbelaktuator TD4 fra LINAK i komfortsengen din, kan sluttbrukerne være trygge på at de alltid kan senke sengen til en behagelig posisjon – også under strømbrudd.

Selv om du har en seng med et elektrisk aktuatorsystem, så betyr ikke det at kundene dine må sove sittende dersom strømmen går. I hvert fall ikke dersom sengen deres har dobbelaktuatoren TD4. Uansett om du bruker et system med TD4 Standard ellerTD4 Advanced, er det en umbrakonøkkel festet til selve aktuatoren, som du kan hruke til mekanisk senking av rygglenet eller benstøtten dersom strømmen går. 

Se den korte instruksjonsvideoen nedenfor, så vil du føle deg trygg på at kunden din alltid vil kunne senke en seng som har TD4, og få en god natts søvn.

Enkel løsning med lett forståelig veiledning
Pil-ikoner på TD4 viser nøyaktig hvor unbrakonøkkelen skal brukes og i hvilken retning den skal vris. Selve senkingen er enkel og skjer i en jevn bevegelse.

Du trenger ikke mer
Unbrakonøkkelen er en standard for TD4 Advanced og TD4 Standard. Det betyr at den ikke ikke bare er en del av produktet, den er også enkel å finne og å sette på plass etter bruk.

Komfortsengen din kan justeres også under strømbrudd
 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.