Kontakt oss her
Nyheter 31. oktober 2017

Rask og enkel paring av TD4 og din Bluetooth® håndbetjening

Det er ekstremt enkelt å pare LINAK TWINDRIVE® dobbelaktuator TD4 med en Bluetooth® håndbetjening eller smarttelefon via en app. På noen få enkle trinn er sengen din klar.

Rask og enkel paring av TD4 og din Bluetooth® håndbetjening

Vi har gjort det ekstremt enkelt å pare en LINAK håndbetjening, en smarttelefon eller et nettbrett med et TD4 system via Bluetooth®

Uansett om systemet er basert på TD4 Standard eller TD4 Advanced, skjer paringen med de to tilhørende Bluetooth® håndbetjeningene i to enkle trinn. Når du har koblet TD4 til strømnettet, er den klar for paring i løpet av tre minutter (angitt ved et blinkende lys). Ta hvilken som helst LINAK Bluetooth® håndbetjening, og trykk på de to øverste knappene - samtidig. Når det kommer et langt lysblink, er komfortsengen paret med håndbetjeningen. Det er virkelig veldig enkelt. 

Virker det for godt til å være sant? Se det med egne øyne i videoen nedenfor. 

Rask og enkel paring av TD4 og din Bluetooth® håndbetjening

Paring av en seng med smarttelefon/nettbrett  
LINAK har laget en Bed Control App (iOS og Android) som brukerne kan bruke til å pare TD4 med smarttelefon eller nettbrett. Der er like enkelt å pare ditt TD4 system med slike enheter. Trinn 1 er det samme som det som er nevnt ovenfor. Du kobler aktuatorsystemet ditt til strømnettet. Deretter aktiverer du Bluetooth® på telefonen/nettbrettet og åpner LINAK Bed Control App og en side for søk på senger, vil komme opp på displayet. Det vil komme opp en liste over aktive LINAK Bluetooth®-enheter. Finn ditt TD4 system (f.eks. BED 1234) i listen og trykk. Telefonen/nettbrettet nå tilkoblet. 

Dersom kunden ønsker å pare mer enn én håndbetjening eller mer enn én smarttelefon/ett nettbrett, er det like enkelt. Systemet er klart!

Du finner mer informasjon om TD4 Standard eller TD4 Advanced, alle håndbetjeninger for komfortsenger eller LINAK Bed Control Apps på dette nettstedet. Dersom du ikke finner det du leter etter, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK.

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss