Kontakt oss her
Nyheter 29. juni 2017

Enkel montering med universelle vribeslag

Ved lansering av TWINDRIVE dobbelaktuator TD4 gikk også LINAK over til universalmetoden for montering av dobbelaktuatorsystemer på sengerammer. Vi gjør det enkelt å integrere pålitelig justering av dine komfortmøbler.

Enkel montering med universelle vribeslag

Enkel montering med universelle vribeslag 
Da vi lanserte TD4 Standard og TD4 Advanced gikk vi over til den typiske måten å montere dobbelaktuatorer på en sengeramme. Vi bare innførte de universelle vribeslagene som er kjent fra komfortsenger. Det har aldri vært enklere å bytte til en LINAK dobbelaktuator TD4 fra LINAK, som er grundig testet og av høy kvalitet.
 
Enkel overgang til TD4
TD4 kan enkelt festes på eksisterende sengerammer ved bruk av universelle vribeslag. Du behøver faktisk ikke forandre på sengerammens design for at de skal passe. Til og med akselavstanden på TD4 kan tilpasses det som er typisk for komfortsenger på markedet.

LINAK produserer de universelle vribeslagene for å sikre riktige dimensjoner og perfekt tilpasning til dobbelaktuator TD4. Dersom universelle vribeslag må fremstilles i dine fasiliteter, er det ikke nødvendig å endre noe i produksjonsanlegget, og sveisingen av braketten på sengerammen kan gjøres på vanlig måte. 
Alt i alt vil dette si at det aldri har vært enklere å integerere dobbelaktuator TD4 i design av komfortsenger.

Se videoen om hvor enkelt det er å montere en TD4 her.

Kontakt din lokale representant for LINAK for å få vite mer om de universelle vribeslagene fra LINAK og mulighetene for enkel konvertering til dobbelaktuatoren TD4.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss