Kontakt oss her
Nyheter 21. juni 2017

CO-Link™ gir full kontroll over avansert helseutstyr

Nye systemoppstillinger fra LINAK gir produsenter av avansert helseutstyr mulighet til å levere komplekse aktuatorløsninger med opptil åtte kanaler, og alt styres med bare én håndbetjening.

CO-Link™ gir full kontroll over avansert helseutstyr

Over hele verden øker etterspørselen etter enda mer avanserte, presise og pålitelige justerbare produkter for helsesektoren. Etter som behandlingsmetodene blir stadig mer avanserte, øker også kravene til utstyret. Moderne stoler og bord for røntgenundersøkelse, samt operasjonsbord, må ofte kunne snus og beveges i flere retninger. 

Flere valgmuligheter til minimale ekstrakostnader
Nye LINAK CO-Link™ utvider mulighetene for elektriske aktuatorsystemer. Du kan bygge en 8-kanals oppstilling nesten uten ekstra kostnader. Du kan for eksempel koble to LINAK kontrollbokser CO61 med en kabel via en koblingsboks. Når du installerer tilpasset programvare fra LINAK, får du et 2 x 200 W flerkanals aktuatorsystem som du kan styre med bare én håndbetjening. Det er LINAK CO-Link™!

Enkel logistikk for avansert utstyr
Ved bruk av produkter som du allerede kjenner eller har på lager, kan du bygge et aktuatorsystem med opptil åtte kanaler. Bortsett fra den ekstra kabelen og den tilpassede programvare kan du bruke deler fra LINAK som du allerede har på lager. Dette hjelper deg å holde kostnadene nede og gir deg større fleksibilitet, slik at du kan justere produksjonen etter markedets etterspørsel.

Dersom du vil vite mer om LINAK CO-Link™, kan du besøke system-nettstedet eller kontakte din lokale representant for LINAK.

 
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss