Nyheter 12. juli 2016

Regelmessig fysisk aktivitet er ikke nok

Sitter du det meste av arbeidsdagen? Det er stor sannsynlighet for det. Noen prøver derfor å trene regelmessig på fritiden for å kompensere for en stillesittende livsstil. Men forskning viser at det ikke er nok.

Mange trener på treningssenter, men forskning har vist at trening ikke kan oppveie for en stillesittende livsstil. Sagt på en annen måte; om du jogger i 30 til 60 minutter, vil det ikke oppveie for alle de timene du har tilbrakt sittende.

Det er vanskelig å vite hva som er riktig å gjøre, men denne animasjonen gi deg et enkelt råd: Let's move. 

Når vi sitter hele dagen, blir hele kroppen svekket. Derfor trenger vi å endre arbeidsstilling i løpet av dagen. Denne animasjonen understreker hvor viktig det er å sitte mindre. En løsning er et sitte/stå-bord.

Let's move!

Interessert i flere tips? Se vår animasjon med 6 tips for en mer ergonomisk arbeidsdag. Les mer om ergonomi og sitte/stå-bord på http://www.movingdesks.com

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.