Kontakt oss her
Nyheter 24. mai 2016

Ny løsning - Design skrivebord med 3 ben med Kick & Click

Det er viktig for LINAK at du har full designfrihet. Det viser vi ved lanseringen av “3rd leg kit” for Kick & Click, for design av skrivebord med tre ben.

Nye løsninger design skrivebord med 3 ben med Kick & Click

Husker du Kick & Klick – det innovative systemet for montering av skrivebord? Kick & Click ble lansert for mindre enn ett år siden, og etter det har vi opplevd økende interesse for og etterspørsel etter produktet.

Derfor er det med stolthet vi introduserer vår nyeste variant av produktet: en løsning for design av skrivebord med tre ben med Kick & Click.

Løsningen kalles: Kick & Click 3rd leg kit. Dette innebærer at du nå kan montere skrivebord med tre ben raskt, enkelt og intuitivt med Kick & Click.

Som navnet angir er det et sett, og det må derfor brukes i kombinasjon med andre produkter. Løsningen er å ha et fullstendig Kick & Click Adjustable sett, og for eksempel kombinere det med et 3rd leg kit. 

3rd leg kit består av en Kick & Click base, en utligger og teleskopskinner.
Skinnene kan justeres mellom 1100 mm og 1700 mm og kan derfor brukes til bord av forskjellige størrelser.

Et hav av muligheter
Uansett om du ønsker å designe bord med to eller tre ben, T- eller C-bord, store eller små bord – du har utallige muligheter med Kick & Click. Med det økende antallet forskjellige søyler i porteføljen DESKLIFT (DL), er mulighetene mange, og designere og produsenter har full designfrihet. Fordi flotte produkter åpner for flott design!

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss