Kontakt oss her
Nyheter 19. april 2016

For bedre livskvalitet på arbeidsplassen

Det amerikanske selskapet KOR Industries er grunnlagt med det formål å inspirere til bevegelse på arbeidsplasser over hele verden, og det var derfor naturlig for dem å integrere LINAK Desk Control i sine produkter. Denne programvaren for høydejusterbare bord kom nylig i en versjon som kan brukertilpasses, slik at selskaper som KOR nå kan skape enda sunnere arbeidsplasser.

Promoter høyere livskvalitet på arbeidsplassen

KOR Industries ble grunnlagt i 2015 og har skapt en helt ny type høydejusterbare bord. Selv om varemerket er nytt, er alle produkter designet og konstruert av et team av erfarne tilvirkere av kontorinnredning, ergonomieksperter og teknologi-ingeniører.

Drivkraften og misjonen til dette hurtigvoksende selskapet er å gi kundene større velvære, vitalitet og livskvalitet. 

Tilpass Desk Control til ditt design
Med LINAK Desk Control programvare kan tilvirkere av kontorbord og arbeidsstasjoner tilpasse brukergrensesnittet. Dette inspirerte KOR til straks å kontakte LINAK for hjelp til å tilpasse Desk Control programvare til sitt design.
 
"Vi valgte å bli partner med LINAK fordi de har verdens beste produkter. Andre selskaper oppfyller ikke kriteriene til vårt varemerke og våre produktstandarder," sier Tim Dobson, en av grunnleggerne og President hos KOR.
 
"Vi tar ingen snarveier, og vi ønsker at folk skal anerkjenne varemerket vårt og anbefale oss for andre fordi de tror på merket og den relasjonen vi har med dem. LINAK har de beste komponentene for integrering i våre produkter". 

Partnerskap gir enda bedre produkter
Hos LINAK er vår filosofi at tett samarbeid er den korteste veien til en perfekt løsning. Fra start til slutt var prosessen med å tilpasse programvaren påfallende kort, og Tim Dodson var fornøyd med resultatet.

"Vi ønsket å få den tilpassede versjonen ut på markedet så raskt som mulig. Teamet fra LINAK gjennomførte en sømløs prosess. Vi arbeidet direkte med personer fra salg, drift, kundeservice - alle var dyktige og hjelpsomme. Det føles som en familie. 

Bruk varemerket ditt til å fremme god helse
Hos KOR tvinger ikke personsporing deg til å være proaktiv. Det blir en del av livsstilen din. Fremover vil fokuset være på smartere teknologi i urørte markeder og kundenes mulighet for en livsstilsendring, bare ved å trykke på en knapp. 

LINAK Desk Control™ fungerer sammen med alle DESKLINE®-systemer Kontakt oss for spesifikasjoner og andre innovative løsninger for moderne arbeidsplasser. 

I 2014 lanserte LINAK Desk Control™ for å tilby kundene en programvareteknologi som gir en individuell brukeropplevelse og som kan justere ditt høydejusterbare bord. Kontrollen minner deg på å justere bordet og registrerer både tiden du har stått og hvor mange kalorier du har forbrent. Programvaren var vellykket, og nylig har LINAK gjort den mulig å brukertilpasse.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss