Nyheter 16. mars 2016

Det har aldri vært enklere å bruke høydejusterbare skrivebord

Vi sitter for mye og beveger oss for lite. Et høydejusterbart bord er en god løsning for mer bevegelse i løpet av arbeidsdagen, og det har aldri vært enklere å bruke. Desk Control™ vil gi deg det lille puffet du trenger.

Et lite puff mot mer bevegelse
Vi sitter og spiser frokost. Vi sitter på vei til jobben. Mange sitter på et kontor hele arbeidsdagen. Gjennomsnittlig sitter vi i over 12 timer i døgnet. 12 timer der vi i hovedsak er inaktive.

Mange kontor er utstyrt med sitte/stå-bord. Store selskaper vet at ansatte som arbeider ved høydejusterbare bord, er mer effektive og har bedre helse.

Det er imidlertid et problem at mange ansatte ikke utnytter muligheten til å kunne skifte mellom sittende og stående stilling i løpet av arbeidsdagen. De trenger et lite "puff" - en jevnlig påminnelse om at det er på tide å stå! Det er her Desk Control kommer inn i bildet.

Desk Control, en personlig påminnelsesfunksjon
LINAK® Desk Control™ er er en programvare for styring av bordet ditt, der alle bevegelser kontrolleres med tastaturet til datamaskinen din. Den minner deg også om å stå. Du kan selv definere tidsintervallene for når den skal poppe opp på dataskjermen og oppfordre deg til å skifte mellom sittende og stående stilling i løpet av arbeidsdagen. Med bare ett museklikk kan du definere dine personlige mål, noe som vil motivere deg til å utnytte fordelene ved bordet bedre.

Bare programvare og en kabel
Straks kan du bruke Desk Control, og det er enkelt. Alt du trenger er en LINAK USB2LIN-kabel for å koble LINAK kontrollboks til datamaskinen din.

Programvaren kan lastes ned gratis fra nettsiden til LINAK og er enkel å installere på både PC og Mac. Nå kan du med bare ett museklikk justere bordet ditt, og du vil få en påminnelse når du bør skifte mellom sittende og stående stilling.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.