Kontakt oss her
Nyheter 15. februar 2016

Rask, enkel og intuitiv montering av skrivebord

Etter lanseringen av Kick & Click™ har vi fått svært positive tilbakemeldinger fra kundene våre. Den enkle grunnen er at det er raskt og enkelt å montere skrivebord med Kick & Click.

Rask, enkel og intuitiv montering av skrivebord

Vanligvis trenger man 2 x 6 skruer for å montere de to søylene til topprammen på skrivebordet. Med Kick & Click trenger du verken skruer eller verktøy. Delene til Kick & Click-systemet blir ganske enkelt sparket og klikket sammen. Det betyr at kundene våre sparer tid.

Betydelige tidsbesparelser
Med Kick & Click-systemet skjer monteringen raskt og mye enklere enn med tradisjonelle systemer. Det gjelder også dersom du sammenligner Kick & Click med den tidligere metoden for montering av LINAK® søyler på topprammer. V. Brokop fra Giesselmann, et tysk selskap som produserer rammer for høydejusterbare bord, testet det nye Kick & Click-systemet.

"Jeg vil anslå at vi sparer rundt 10-12 minutter pr. bord vi monterer. 10-12 minutter virker kanskje ikke mye, men når vi har en større ordre, på for eksempel 150 bord, så sparer vi omtrent 25 timer. Det er mye!"

Det unike ligger i den innovative monteringsmåten. Det enkle faktum at vi har gått fra 12 skruer til 0 skruer ved montering av søylene, har ført til opptil 50% lavere tidsforbruk på montering.

Dytt – Klikk – Ferdig
Er du nysgjerrig på hvor raskt det kan gjøres? På videoen ser du hvor raskt og enkelt et skrivebord blir montert. Kick & Click-systemet består av få deler, og med forhåndsmarkeringene skjer monteringen intuitivt.

Les mer om Kick & Click.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.