Kontakt oss her
Nyheter 6. januar 2016

Kunde sparer tid med det nye innovative Kick & Click-systemet

Med det smarte DESKLINE Kick & Click er det blitt enklere å montere løftesøyler på bord. Det gir deg full designfrihet, er kostnadseffektivt og du sparer tid på montering. Les hvordan en kunde sparer 10-12 minutter med Kick & Click.

Rask og enkel montering av skrivebord med Kick & ClickTM . Du trenger ingen verktøy eller skruer for å feste søylene til bordplaten. Søylene "klikkes" på plass, i stedet for å bruke 2 x 6 skruer, som tidligere var den vanlige monteringsløsningen. 

V. Brokop fra Giesselmann, et tysk selskap som produserer rammer for høydejusterbare bord, testet det nye Kick & ClickTM-systemet. " Jeg vil anslå at vi sparer rundt 10-12 minutter pr. bord vi monterer. “ 10-12 minutter virker kanskje ikke mye, men når vi har en større ordre, på for eksempel 150 bord, så sparer vi omtrent 25 timer. Det er mye!"

Unngå manuelle feil 
I tillegg til å spare tid, ser Brokop en annen fordel. Med Kick & ClickTM unngås manuelle feil under montering med 12 skruer. Nå kan du montere bordene uten å glemme en skrue eller å få en skrue feilplassert i bordet.

Intuitiv løsning 

Han synes også produktet er intuitivt - det er enkelt å forstå hvordan det skal monteres. Ingen håndbok er nødvendig. Delene til Kick & Click-systemet blir ganske enkelt sparket og klikket sammen. 

Vil du vite mer? Da kan du besøke siden  LINAK Kick & Click .

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.