Kontakt oss her
Healthcare beds

Sykehjemssenger

En stadig eldre befolkning og færre ansatte til å ta seg av pasientene, skaper stadig høyere krav til sykehjemsengenes funksjoner. LINAK aktuatorløsninger innebærer optimal bevegelse, er gunstig for pasientens velvære og sikkerhet, gir konnektivitet med sykehusets informasjonssystem samt digital service – og alt dette øker effektiviteten til pleierne.

En sykehjemsseng med produkter fra LINAK

Systemløsninger for sykehjemssenger

Sykehjemssenger brukes på institusjoner som gir langsiktig, medisinsk og personlig pleie til personer som ikke kan bo hjemme. Dette er ofte langvarige opphold. Sengene brukes også i pleieinstitusjoner som har fokus på rehabilitering og korttidsopphold.

Uansett hvor sykehjemssengen brukes, må den være gunstig for pasientens velvære og sikkerhet og gi god ergonomi for pleieren eller behandlingsspesialisten.

LINAK® øker pasientkomforten og pleierens ergonomi med elektrisk multi-justering av ryggstøtte, benstøtte, høyde og/eller knestøtte. Lav gulvposisjon er én av funksjonene som øker sikkerheten ved å redusere risikoen for personskade hvis en pasient faller ut av sengen. "Sikker inngang/utgang" er en annen funksjon som gjør det lettere og sikrere for pasienten å legge seg/forlate sengen.

LINAK elektriske aktuatorløsninger innebærer så mye mer enn jevn og lydsvak bevegelse. Disse funksjonene gir økt nytteverdi:

  • Intelligent Care Solutions™ optimaliserer pasientens velvære og sikkerhet
  • Økt effektivitet med LINAK LCi™ og digital service
  • OneConnect™ gir høyere oppetid med fjernservice

Intelligent Care Solutions – mer enn bevegelse
LINAK intelligente OpenBus™ system er basert på en modulær plattform som omfatter et bredt utvalg av tilbehør for økt funksjonalitet samt praktiske løsninger, f.eks. Under Bed Light som aktiveres når pasienten forlater sengen og forebygger fallulykker ved at det blir lettere å orientere seg om natten.

Digital service øker effektiviteten til pleierne
LINAK Communication Interface LCi gjør det mulig å tilkoble eksterne systemer og sender notifikasjoner til en smarttelefon, PC eller sykepleiersentral hvis en pasient har forlatt sengen eller hvis sengen trenger rengjøring. Denne kommunikasjonen mellom sengen og tredjeparts produkter gjør sykehussengen til en integrert del av sykeshusets informasjonssystem og øker effektiviteten til pleierne.

Pålitelig kontroll og bevegelse er avgjørende
LINAK er kjent for pålitelige produkter som har langvarig og feilfri ytelse. Det er avgjørende å ha sykehjemssenger uten funksjonell bevegelse, og derfor gjør vi det enkelt å optimalisere prosessen for teknisk support. LINAK OneConnect™ gir fjerntilgang til servicedata for rask og effektiv feilsøking fra hvor som helst i verden, og dette sikrer minimal nedetid for sengen.

Les mer

Filer

Fokus på pasientsenger

Når man ønsker å finne måter å gjøre pleietrengende mennesker mer selvstendige på, er sengen et opplagt sted å starte. LINAK tilbyr den perfekte tilpasning til forskjellige konstruksjoner for pasientsenger.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss