HD80

Sikkerhet som er lett å oppnå

 
 
Utviklingen av LINAK håndbetjeninger til helseutstyr er basert på forskning og studier av brukervennlighet for å sikre korrekt funksjonalitet, intuitive grensesnitt og ergonomisk design. Alt dette øker sikkerheten ved bruk av håndbetjeningene. 

PU-kabel

PU-kabler
Elastiske PU-kabler får tilbake formen sin og er ikke så ømtålige som tradisjonelle PVC-kabler. Dette forlenger kabelens levetid og hindrer at kabelen skades når utstyret flyttes på. 

 
Låsefunksjon
I henhold til IEC 60601-2-52 er det et krav at kontrollfunksjonene skal kunne låses. På håndbetjeninger eller kontroller til ledsager er det mulig å justere og låse bruken av spesifikke funksjoner og bevegelser. Dette er et sikkerhetstiltak som hindrer at utstyret kommer i en farlig posisjon på grunn av feilaktig bruk av håndbetjeningen.

Oversikt over sikkerhetsfunksjoner ved håndbetjeninger
Her får du en rask oversikt over våre sikkerhetsfunksjoner ved håndbetjeninger - som standard eller valgfri funksjon.

Sikkerhetsfunksjoner
 

Filer

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.