HD80

Sikkerhet som er lett å oppnå

 
 
Utviklingen av LINAK håndbetjeninger til helseutstyr er basert på forskning og studier av brukervennlighet for å sikre korrekt funksjonalitet, intuitive grensesnitt og ergonomisk design. Alt dette øker sikkerheten ved bruk av håndbetjeningene. 

PU-kabel

PU-kabler
Elastiske PU-kabler får tilbake formen sin og er ikke så ømtålige som tradisjonelle PVC-kabler. Dette forlenger kabelens levetid og hindrer at kabelen skades når utstyret flyttes på. 

 
Låsefunksjon
I henhold til IEC 60601-2-52 er det et krav at kontrollfunksjonene skal kunne låses. På håndbetjeninger eller kontroller til ledsager er det mulig å justere og låse bruken av spesifikke funksjoner og bevegelser. Dette er et sikkerhetstiltak som hindrer at utstyret kommer i en farlig posisjon på grunn av feilaktig bruk av håndbetjeningen.

Oversikt over sikkerhetsfunksjoner ved håndbetjeninger
Her får du en rask oversikt over våre sikkerhetsfunksjoner ved håndbetjeninger - som standard eller valgfri funksjon.

Sikkerhetsfunksjoner
 

Filer

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.