Sikkerhet

Generelle sikkerhetsfunksjoner

 
 

Økt sikkerhet er ofte et resultat av flere tiltak. Det krever bredt fokus å lage helseutstyr som er i samsvar med gjeldende regler.

Hos LINAK har vi stort fokus på spesifikke sikkerhetsfunksjoner ved produkter. Vi er imidlertid også opptatt av generelle aspekter ved den totale sikkerheten.

Kabellås

Kabellås
Produkter fra LINAK har kabellåser som sikrer at kablene alltid er tilkoblet og at utstyret er klart for elektrisk bevegelse. LINAK har et kontinuerlig fokus på utvikling av produkter for enkel og sikker kabeltilkobling, og kontrollboksene er konstruert med en sterk kabellås. Et lukket toppdeksel sørger for at kablene alltid er tilkoblet og at støpslene er beskyttet mot fysisk belastning og sterke vaskemidler.

 
PU-kabel

EPR-kabler
Både PU-kabler og EPR-nettkabler er fleksible og forsterkede. Dette hindrer at kabelen blir skadet, også ved røff behandling. Dette forlenger kabelens levetid.

 
 
Vaskbarhetstest

Vannbeskyttelse
Mange typer helseutstyr blir vasket og må tåle vann og vaskemidler. Økt fokus på hygiene innebærer høyere krav til produktenes IP-grad. Derfor har LINAK produkter for helsesektoren en IP-grad på minst IPX4. Når det er nødvendig, har imidlertid våre systemer en beskyttelsesgrad på opptil IPX6 Washable DURA™.

 
COXX Service Data Tool

Service Data Tool (SDT)
SDT gjør det mulig å utlese servicedata fra OpenBus™ kontrollboks ved å informere om bruken av aktuatorsystemet. SDT fungerer som forebyggende vedlikehold ved å hindre slitasje som kan medføre at systemet svikter. Dette gir minimal nedetid siden vedlikeholdet kan planlegges i god tid. Effektivt vedlikehold bidrar også til å hindre feilbruk, noe som forlenger utstyrets levetid.

 

Brennbarhet Klassifisert
LINAK produkter er fremstilt av brennbarhetsklassifiserte materialer i henhold til UL94 – dvs. at de er i samsvar med kravene i IEC 60601-1. Dessuten er LINAK kontrollbokser fremstilt av et materiale som er i samsvar med UL94 V0, et enda strengere krav enn i IEC 60601-1, for å minimere brannfaren.


Oversikt over generelle sikkerhetsfunksjoner
Her får du en rask oversikt over våre generelle sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

Sikkerhetsfunksjoner
 

Filer

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.