CO71

LINAK OpenBus™ - sikkerhet er inkludert

 
 

LINAK har en serie av intelligente OpenBus™ kontrollbokser. Flere aktuatorer kan kombineres for å skape komplekse og nøyaktige bevegelsesmønstre, og aktuatorene omfatter flere funksjoner for økt sikkerhet:

Nettindikator

Nettindikator
LINAK kontrollbokser har en nettindikator. Den viser pleiepersonalet at utstyret er tilkoblet strømnettet og at det ikke er trygt å flytte det før kablene er frakoblet. Dette reduserer risikoen for skade på kablene. Nettindikatoren har videre en fargekode som viser om systemet er trygt å bruke.

 
SMPS
SMPS
LINAK kontrollbokser med Switch Mode Power Supply - eller SMPS - gir lavere standby energiforbruk samtidig som det gir høy utgangseffekt og effektivitet. SMPS sørger for konstant hastighet uavhengig av belastningen.
Universal inngangsspenning gjør at løsninger fra LINAK kan brukes i markeder over hele verden uavhengig av inngangsspenning. Dette gjør dem spesielt nyttige i geografiske områder der det er ustabil spenning i strømnettet.
 

Kraftforespørsel
Teknologiplattformen LINAK OpenBus™ omfatter et unikt sikkerhetskonsept som består av to separate kretser - data- og kraftforespørsel. Både data- og effektforespørsel må være aktive før en funksjon kjøres. På den måten blir risikoen for utilsiktet bevegelse redusert til et ekstremt lavt nivå, noe som øker utstyrets sikkerhet.

EOP
Electronic Overload Protection – EOP eller elektronisk overlastvern – er innebygget i kontrollboksen. Kretsen for det elektroniske overlastvernet overvåker dette og kutter strømmen ved et forhåndsdefinert og trygt nivå.

Bremsealarm
LINAK OpenBus™ kontrollbokser har et lydsignal som kan brukes som bremsealarm. Når systemet er koblet til strømnettet, vil en alarm bli aktivert dersom hjulene ikke er låst. Dette bidrar til å hindre skade på for eksempel sykehussengen din, og det hindrer dessuten at sengen flytter seg når en pasient vil legge seg i den eller gå ut av den.


Oversikt over sikkerhetsfunksjoner ved kontrollbokser
Her får du en rask oversikt over våre sikkerhetsfunksjoner ved kontrollbokser - som standard eller valgfri funksjon.

Sikkerhetsfunksjoner
 

Filer

Sikkerhetshefte

Forskjellige produkter trenger forskjellige sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva slags medisinsk utstyr du designer, tilbyr LINAK et bredt utvalg av sikkerhetsfunksjoner - som standard eller valgfri funksjon.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.