Kontakt oss her
Teknologi og trender

Soverom og stue uten PVC med PVC-Free™ produkter

PVC-Free™ produkter fra LINAK som er fremstilt for justerbare komfortmøbler som justerbare senger eller hvilestoler, omfatter både kabler, enkel- og dobbelaktuatorer samt en rekke håndbetjeninger.

Skap et PVC-fritt soverom med LINAK aktuatorer for komfortmøbler

LINAK har et slagord, som også er vår misjon: "We improve your life". Dette innebærer et stort engasjement for klimaet og miljøet. Ingeniørene hos LINAK arbeider hele tiden med å utvikle og forbedre produktene våre for å redusere miljøavtrykket. En måte å gjøre det på er å erkjenne at det finnes alternativer til materialer som inneholder polyvinylklorid - som vanligvis kalles PVC.

PVC-frie produkter fra LINAK for justerbare komfortmøbler, som enkeltaktuatorer, TWINDRIVE® dobbelaktuatorer  samt kabler og håndbetjeninger er merket med vår logo PVC-Free™ . Ved å bruke våre produkter blir det enklere for både merkevareprodusenter og sengedesignere å designe mer miljøvennlige senger til kundene.

Visste du at:
PVC er en type plast som ofte blir brukt i kabler og som belegg på elektriske komponenter? For å gjøre dem bøyelige blir det tilsatt myknere - og de mest brukte er ftalater. Det mistenkes at ftalater virker hormonforstyrrende, noe som er relatert til alvorlige kroniske sykdommer, og at det kan forårsake medfødte misdannelser. PVC må gjenvinnes separat, og det kan være kostbart. Dessuten frigjøres dioksiner når PVC forbrennes.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekanisk senking i nødsituasjoner play-icon

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekanisk senking i nødsituasjoner

LINAK TWINDRIVE® TD4 Montering play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 montering

LINAK TWINDRIVE® TD4 Paring play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 paring

Bak kulissene: LINAK® produserer dobbelaktuatorer i Slovakia play-icon

Bak kulissene: Produksjon av LINAK® dobbelaktuatorer i Slovakia

Filer

HOMELINE produktoversikt

Utforsk sortimentet av HOMELINE systemer og produkter for både justerbare senger og lenestoler.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss