Kontakt oss her
Teknologi og trender

Bruk av integrert styring i komfortsenger

I våre aktuatorer for komfortsenger integrerer vi kontrollboksen for å holde antall enheter i systemet på et minimum – noe som minimerer både monteringstiden og produksjonskostnadene og gir optimal lagerhåndtering for sengeprodusentene.

Bruk av integrert styring i komfortsenger

Når aktuatorer for komfortsenger har integrert styring, innebærer det at kontrollboksen er integrert i aktuatoren. Denne teknologien er en stor fordel for sengeprodusenter, sengedesignere og kunder, fordi det holder antall enheter i et system på et minimum. Dette gjør det komplette systemet enda enklere å integrere i designet til mange forskjellige typer senger. Det er også en stor fordel at integrert styring innebærer at designere og produsenter slipper å ta i betraktning eller montere kontrollbokser.

Spar tid og bry under både produksjon og lagerhåndtering
Integrert styring innebærer at produsentene slipper å ta i betraktning en kontrollboks, og dette gir flere fordeler for både produksjon og lagerstyring. For produksjonen innebærer det at montering av et komplett system til en seng krever færre kabler og mindre tid. Og lagerstyringen blir mer effektiv fordi kontrollbokser og tilhørende kabler ikke tar opp plass og ikke må håndteres som en del av lagerbeholdningen.

For sengedesignere innebærer et system med integrert styring at systemet tar opp minst mulig plass i sengen - dvs. at systemet blir enklere å integrere, og det blir derfor enklere å designe en justerbar seng. Dette betyr at kunden kan ha en justerbar seng og fremdeles ha ledig plass under sengen.

Færre kabler er en fordel for alle
For både produsenter og sengedesignere gir en integrert kontrollboks den fordelen at det er færre kabler som kan gå i stykker eller komme i klem i sengerammen. Dette betyr færre ødelagte systemer og lavere kostnader til erstatning og montering av nye kabler. For en merkevare er fordelen opplagt: en justerbar seng som krever lite vedlikehold, er selvfølgelig en vinner på markedet. Kundene vil dra fordel av at det er få deler som kan bli ødelagt eller skadet, og unngår stadige reparasjoner av sengen.

Se relaterte produkter nedenfor for å finne LINAK® produkter med integrert styring til komfortsenger.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekanisk senking i nødsituasjoner play-icon

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekanisk senking i nødsituasjoner

LINAK TWINDRIVE® TD4 Montering play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 montering

LINAK TWINDRIVE® TD4 Paring play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 paring

Bak kulissene: LINAK® produserer dobbelaktuatorer i Slovakia play-icon

Bak kulissene: Produksjon av LINAK® dobbelaktuatorer i Slovakia

Filer

HOMELINE produktoversikt

Utforsk sortimentet av HOMELINE systemer og produkter for både justerbare senger og lenestoler.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss