Teknologi og trender

IC teknologi (integrert styring) for komfortsenger

IC teknologi (integrert styring) i aktuatorer for komfortsenger sørger for at antall enheter i et system holdes på et minimum – noe som minimerer både monteringstiden og produksjonskostnadene og gir optimal lagerhåndtering for sengeprodusentene.

Når aktuatorer for komfortsenger har IC teknologi (integrert styring), innebærer det at kontrollboksen er integrert i aktuatoren. Denne teknologien er en stor fordel for sengeprodusenter, sengedesignere og kunder, fordi det holder antall enheter i et system på et minimum. Teknologien gjør det komplette systemet enda mer kompakt, og det vil si at systemet er enkelt å integrere i designet til mange forskjellige typer senger. Det er også en stor fordel at IC teknologi gjør at designere og produsenter slipper å ta i betraktning eller håndtere kontrollbokser.

Spar tid og bry under både produksjon og lagerhåndtering
Integrert styring gjør at produsentene slipper å håndtere en kontrollboks, og dette innebærer flere fordeler under både produksjon og lagerhåndtering. IC teknologi innebærer at det trengs færre kabler og mindre tid ved produksjon av et system. Dessuten blir lagerhåndteringen mer effektiv fordi man slipper å håndtere kontrollbokser og tilhørende kabler, som også ville tatt opp plass på lageret.

For sengedesignere innebærer et system med integrert styring at systemet tar opp minst mulig plass i sengen - dvs. at systemet blir enklere å integrere, og det blir derfor enklere å designe en justerbar seng. Kunden kan ha en justerbar seng og fremdeles ha ledig plass under sengen.

Færre kabler er en fordel for alle
For både produsenter og sengedesignere gir en integrert kontrollboks den fordelen at det er færre kabler som kan gå i stykker eller komme i klem i sengerammen. Dette betyr færre ødelagte systemer og lavere kostnader til erstatning og montering av nye kabler. For en merkevare er fordelen opplagt: en justerbar seng som krever lite vedlikehold, er selvfølgelig en vinner på markedet. Kundene vil dra fordel av at det er få deler som kan bli ødelagt eller skadet. Det betyr at det er mindre sannsynlig at sengen trenger reparasjoner.

Se relaterte produkter nedenfor for å finne LINAK® produkter for komfortsenger med IC teknologi.

 
LINAK Produksjon i verdensklasse play-icon

LINAK produksjon i verdensklasse

LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekanisk senking i nødsituasjoner play-icon

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekanisk senking i nødsituasjoner

LINAK TWINDRIVE® TD4 Montering play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 montering

LINAK TWINDRIVE® TD4 Paring play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 paring

Bak kulissene: LINAK® produserer dobbelaktuatorer i Slovakia play-icon

Bak kulissene: Produksjon av LINAK® dobbelaktuatorer i Slovakia

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.