Teknologi og trender

10 grunner til å velge LINAK til sengen din

Når du velger LINAK® systemer til sengene dine, får du virkelig verdifulle løsninger. Vi presenterer ti grunner til å velge LINAK til sengen. Blant grunnene er 0,1 i standby-strømforbruk, 100 % funksjonstesting av alle produkter, lokale godkjenninger og trådløse håndbetjeninger. Se alle grunnene nedenfor.

Reduser strømforbruket
Teknologien LINAK ZERO™ sørger for at din hev- og senkbare seng har et lavt strømforbruk – ikke mer enn 0,1 W i standby-modus.

Foruten å gi en lavere strømregning bidrar dette til en vesentlig reduksjon av CO2-avtrykket til din bevegelsesløsning. Videre reduserer ZERO™-teknologien magnetfeltet som alltid finnes rundt elektriske applikasjoner. Kort sagt sover sengen sammen med brukeren og gjør sengen til en strålingsfri sone.

Våre TWINDRIVE®-motorer har et lavt standby-strømforbruk som standard. Se etter ZERO™-logoen dersom du ønsker produkter som har lavt standby strømforbruk.

Strømforbruk i standby-modus
 

PVC-Free™ – miljø
Ingeniørene i LINAK forsøker hele tiden å utvikle og forbedre produktene våre i den hensikt å minimere miljøavtrykket. Dobbelaktuatorene TD4 og TD5 er begge fremstilt av LINAK® PVC Free™-materialer – kabel, hus og så videre. Det er bra for miljøet – så vel innendørs som utendørs.

PVC-frie
 

100 % funksjonstestet
Når du har med LINAK å gjøre, kan du forvente kvalitet i hver detalj. Hvert eneste LINAK aktuatorsystem for komfortmøbler gjennomgår en 100 % funksjonstest. Nye produkter blir alltid utsatt for en omfattende serie av gjentakende tester.
Vi har verdens mest omfattende testsenter for elektriske aktuatorer. Hvert eneste produkt blir grundig testet før det forlater fabrikken. LINAK har utviklet og produsert aktuatorer siden 1976. Vi vet at testing er viktig for å kunne lage bevegelsesløsninger av høy kvalitet til en mengde bruksområder.

Funksjonstest
 

Få maksimal ledig plass under sengen
Den slanke in-line-designen til en LINAK dobbelaktuator gjør det lett å plassere systemet under en seng. Systemet integreres sømløst i produktets design, slik at det blir maksimalt med ledig plass under produktet. Det gir enkel rengjøring og oppbevaring.

Maksimal klaring
 

De rette godkjenningene
Globalisering er et faktum. Standardisering er imidlertid ikke et faktum, og kravene til regulerbare komfortsenger er like forskjellige som brukerne som nyter luksusen ved slike senger. Standarder og godkjenninger varierer fra region to region – noen ganger fra land til land.

Ved å benytte aktuatorløsninger fra LINAK kan du føle deg trygg på at systemet har de korrekte godkjenningene. Vi tilbyr dessuten hjelp og råd i forbindelse med bruk for å demonstrere både ditt og vårt ansvar. Et samarbeid med LINAK betyr en partner som kjenner til standarder og godkjenninger over hele verden, og en pålitelig leverandør av elektriske aktuatorsystemer i verdensklasse.

De rette godkjenningene
 

Bruk en app som styring
Mobile enheter har blitt en del av hverdagen. Med en hev- og senkbar seng drevet av LINAK dobbelaktuatorer har du alltid mulighet til å bruke en app på en smarttelefon eller et nettbrett til å regulere sengen.

Appen kan også tilpasses ditt merke eller skreddersys til LINAK programutviklingspakke.

Bed Control App
 

Trådløs håndbetjening
En håndbetjening er en av de få tekniske delene av et regulerbart komfortmøbel som sluttbrukere daglig forholder seg til. Funksjonalitet, design og utseende må gå hånd i hånd.

Alle regulerbare senger som drives av LINAK aktuatorer, leveres med trådløse håndbetjeninger. Det betyr at brukerne slipper kabler som ligger i veien og at betjeningen alltid er lett tilgjengelig. Alle LINAK betjeninger har et ergonomisk design og intuitive symboler. De finnes i både standardutgaver og avanserte utgaver.

Trådløs
 

For enkel transport og montering: Systemer med lav vekt
Ikke bare veier alle LINAK dobbelaktuatorer lite og har et design som gjør at det går 79 på en pall, men de leveres også med brukervennlige låseinnretninger. Ettersom dobbelaktuatorene er beregnet for bruk sammen med de dreibare universalbeslagene, burde de passe bra.

Det er bare å plassere dobbelaktuatoren oppå de dreibare universalbeslagene, skyve låseinnretningene på, koble til strømmen og pare systemet med håndbetjeningen.

Lav vekt
 

Vi har gjort det enkelt å pakke, transportere og installere LINAK dobbelaktuatoren og foreta en pålitelig regulering av komfortmøblene dine. Ved hjelp av bare fire steg kan en regulerbar komfortseng med et LINAK system klargjøres for pakking og transport til din kunde.

Stillhetsteknologi
Lyd og søvn går hånd i hånd. De fleste mennesker trenger absolutt stillhet for å kunne sovne, og de fleste eksperter hevder at ingenting virker mer forstyrrende på en sunn søvn enn støy. Støy er imidlertid langt mer enn en snorkende partner eller trafikk i det fjerne. Er du for eksempel tilstrekkelig oppmerksom på lyden fra aktuatorene i den regulerbare sengen din? Lyd som øret ikke oppfatter, kan likevel påvirke kropp og hjerne - særlig når du sover.

Vi betrakter behagelig lyd som en naturlig og integrert del av en komfortseng. Vi tar lyd på alvor.

Behagelig lyd
 

Ved fremstilling av bevegelsesløsninger for komfortsenger er LINAK meget oppmerksom på lyd. Faktisk spiller lyd en nøkkelrolle i utviklingen av våre løsninger. Gjennom tiårene har lyd vært en bestemmende faktor for LINAK dobbelaktuatorer. Vi er stolte av å si at våre løsninger er blant markedets mest stillegående, noe som gjør at du kan regulere sengen om natten uten å vekke partneren din.

Nødsenking ved strømbrudd
Gjennom sine mer enn 30 lokale salgskontorer over hele verden har LINAK skaffet seg omfattende innsikt i markedene de siste par tiår. Vi er klar over at noen områder har velutviklede strømnett, mens andre områder strever med tidvise strømbrudd.

Med LINAK aktuatorsystemer er du imidlertid alltid på den sikre siden. Alle våre dobbelaktuatorer er utstyrt med en mekanisk nødsenkingsnøkkel. Den er enkel å nå og enkel å betjene når strømmen har gått. Alternativt foreslår vi et 9 V batteri (ekstrautstyr) for nødsenkingen.

Nødsenking
 
LINAK Produksjon i verdensklasse play-icon

LINAK produksjon i verdensklasse

LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekanisk senking i nødsituasjoner play-icon

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekanisk senking i nødsituasjoner

LINAK TWINDRIVE® TD4 Montering play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 montering

LINAK TWINDRIVE® TD4 Paring play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 paring

Bak kulissene: LINAK® produserer dobbelaktuatorer i Slovakia play-icon

Bak kulissene: Produksjon av LINAK® dobbelaktuatorer i Slovakia

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Bed Control App – brukervennlig og kundespesifikk

Bruk Bed Control App for en ny og annerledes trådløs håndbetjening. Les brosjyren for å lære hvordan du kan tilpasse appen slik at den gjenspeiler ditt varemerke og det blir tydelig hvem som sørger for kundens komfort.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.