Kontakt oss her
Nyheter 25. januar 2023

Ny LINAK løftesøyle for palleteringskoboter: Nå nye høyder

For å optimalisere palleteringen av gods innenfor produksjon og andre bransjer, trenger du fleksible, brukervennlige og rimelige kobotløsninger som kan tilpasses ulike palleoppsett og som gir rask avkastning på investeringen.

Med vår nye ELEVATE™ løftesøyle har vi utvidet rekkevidden til palleteringskoboter, slik at du kan palletere høyere. Den har den hastigheten, presisjonen og fleksibiliteten som kreves for å optimalisere palleteringsprosessene. Enkelt oppsett, programmering og systemovervåking bidrar til høyere ytelse innenfor et bredt spekter av kobot-merker og -modeller.

Den danske systemintegratoren BILA A/S var blant dem som fikk teste løftesøylen før vi lanserte den, og vi er glade for at de ble imponerte.
Dette sa produktsjef Brian Spetzler:
"Vår erfaring med ELEVATE løftesøyle er bare positiv. Den er enkel å sette opp, og den intuitive programvaren spiller en nøkkelrolle, siden den muliggjør rask konfigurasjon og rekonfigurasjon. Dette er viktig når produksjonsoppsettet ikke er permanent og behovene kan endres. Vi ser en trend mot automatisert palletering i moderne produksjonsanlegg og lagre, og med de økende fraktkostnadene har høyden på pallene blitt avgjørende. Dette er noen av grunnene til at vi er så fornøyd med løftesøylen ELEVATE."

 

Ytelse på et nytt nivå

Med sin høye løftehastighet og valgfrie simultankjøring øker ELEVATE palleteringsmaskinens ytelse og matcher produksjonslinjens syklustid. Løftehastigheten er opptil 100 mm/sek, konstant og er uavhengig av lasten. Løftesøylen kan trekkes helt ut på mindre enn 10 sekunder.

 

Nøyaktig palletering på sitt beste

Med børsteløs motor og integrert styring gir ELEVATE meget nøyaktig posisjonering, mens velprøvd glideteknologi holder koboten stødig og i stand til å motstå høyt bøyemoment.

 

Passer til flere design

Den integrerte styringen innebærer kompakt størrelse og eliminerer behovet for eksterne kontrollbokser. Dette gjør ELEVATE ekstremt plassbesparende og enkel å integrere, samtidig som kompleksiteten i hele palleteringssystemet blir redusert.

LINAK® elektrisk løftesøyle: ELEVATE™ for palleteringskoboter i mørke produksjonsanlegg

 
 

Fleksibilitet med et utvalg av grensesnitt

Tre grensesnittalternativer – ELEVATE Easy, Pro eller Modbus – gir deg det kontrollnivået og feddbacknivået som kreves for en spesifikk oppgave, og data muliggjør problemfri feilsøking, diagnostikk og optimalisering av ytelsen. Med disse grensesnittene er ELEVATE kompatibel med et bredt spekter av koboter. Tilbehør som kobotmonteringsplater gjør oppsettet enkelt og raskt – og palleteringsmaskinens ytelse vil raskt nå nye høyder.

Dersom du vil vite mer om ELEVATE løftesøyle, kan du besøke produktnettsiden eller kontakte din lokale representant for LINAK.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss