Kontakt oss her
Nyheter 12. juli 2022

Desk2Device USB-lader vinner gull i Best of NeoCon Awards

Desk2Device USB-lader vant førsteprisen i kategorien Technology: Accessories & Support devices i årets Best of NeoCon Awards under NeoCon 2022.

Høydejusterbart bord med en LINAK Desk 2 Device USB-lader – Best of NeoCon 2022 Gold Award-logo.

Best of NeoCon er den offisielle prisutdeleren for eksepsjonelle nye produkter fra utstillere innenfor et bredt spekter av kategorier. I år besto juryen av nesten 50 fremtredende designere, arkitekter, fagkonsulenter og eiendomsforvaltere fra forretnings-, helse-, hotell- og utdanningssektoren. 

 

Mindre kabelrot samtidig som strømtilgangen blir bedre

Smart strømtilgang og kabelhåndtering er viktig for både produktivitet og estetikk på arbeidsplassen. Det siste en kontormedarbeider ønsker, er enda en kabel under skrivebordet, verken på jobben eller hjemmekontoret. Men alle har de samme utfordringene med stadig flere enheter som trenger strøm hele dagen. Derfor har LINAK® utviklet Desk2Device USB-lader.

Desk2Device høyhastighets USB-lader med vinklet feste. Best of NeoCon 2022 Gold Award.
 

Desk2Device USB-lader er en unik enhet som trekker strøm direkte fra LINAK kontrollboks CBD6S. Enheten er koblet til kontrollboksen med et avansert, eiendomsbeskyttet LINAK system, og elimineringen av en kabel skaper mindre kabelrot for brukerne og gir rask tilgang til hurtiglading for nesten alle USB-enheter.

Illustrasjon av LINAK Desk2Device på justerbart kontorbord, som trekker strøm fra LINAK kontrollboks CBD6S.
 
 

Utvikling av Desk2Device USB-lader

Desk2Device USB-lader ble utviklet av LINAK US Research and Development Team ved det nord- og søramerikanske hovedkontoret i Louisville i Kentucky. To av produktutviklerne, Christian Mauzy og Daryl Sielaff, forteller at det tok måneder å perfeksjonere teknologien gjennom omfattende eksperimentering med ulik maskinvare og programvare.

Helt fra starten av ønsket vi større fleksibilitet og raskere lading av en lang rekke enheter. Når vi fikk en bedre forståelse av USB-C og de andre eiendomsbeskyttede lademetodene, kunne vi komme med bedre innspill når det gjelder de tekniske kravene til produktet, og dette var nyttig for borddesignere
Christian Mauzy og Daryl Sielaff

Teamet gikk gjennom forskjellige designfaser og startet med bare to USB-C-porter. De eksperimenterte med utseendet og feelingen med noen tegninger og 3D-trykte iterasjoner. Teamet ønsket at produktet skulle føles lite, men kraftfullt: "Det skulle se ut som om det svevde over eller under arbeidsflaten", forklarte de. Laderen var vinklet, og pluggene var plassert slik at det var enkelt å koble kabler til og fra. Det ble tilføyd lys som viser status, for at brukeren skal kunne føle seg trygg på at alt er tilkoblet som det skal.

Christian og Daryl sier at den opprinnelige motivasjonen for den unike laderen var "enklere kabling og strømtilgang" rundt et skrivebord.

Prototyper for Desk2Device USB-lader og produktutviklerne Christian Mauzy og Daryl Sielaff.
 
Et ståbord med denne USB-laderen har fordelene ved strømforsyning direkte fra sitte/stå-bordet, noe som gjør det enklere å lade alle de forskjellige enhetene vi har med oss hver dag.
Christian Mauzy og Daryl Sielaff
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss