Kontakt oss her
Nyheter 24. mars 2021

LINAK åpner produksjonsanlegg i Thailand

For å imøtekomme økt etterspørsel etter aktuatorløsninger i høy kvalitet og styrke vår globale tilstedeværelse, åpner vi nå et 12.000 kvadratmeter produksjons- og distribusjonssenter i Thailand.

LINAK APAC. Bygget på 12.000 kvadratmeter huser produksjon, logistikk og administrasjon.

Fokus vil i første omgang være DESKLINE produkter for APAC region og USA. Ettersom etterspørselen øker og flere nye produkter lanseres, planlegger LINAK å gradvis øke tilgjengeligheten av disse lokalt produserte produktene i hele Asia. De første aktuatorene leveres til kundene fra anlegget i første kvartal 2021.

Beliggenheten i Chonburi-provinsen 100 kilometer sørøst for Bangkok er ideell, med en viktig havn og Bangkok internasjonale flyplass i nærheten. En rekke leverandører til bilindustrien og andre høyteknologiske bransjer holder  til i regionen, takket være god tilgang til arbeidskraft med høy teknisk kompetanse.

Kurt Lorenzen, administrerende direktør i LINAK APAC

"LINAK APAC-fabrikken er en viktig investering i det asiatiske markedet.  Jeg tror sterkt på filosofien om å være nær kundene, og det å kunne levere konkurransedyktige produkter med kort ledetid er et viktig element i det."

- Kurt Lorenzen, administrerende direktør i LINAK APAC

 

Anlegget i Thailand er basert på de samme prinsippene som de andre LINAK produksjonsanleggene i blant annet Danmark, USA, Slovakia og Kina. Vi satser på topp moderne produksjonsteknologi, lean produksjon og kontinuerlig utvikling av våre prosesser, for å levere høykvalitets aktuatorsystemer og pålitelige tjenester så nær kundene som mulig.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss