Nyheter 6. juli 2020

Stemmestyring av komfortsenger utvider smarthjemmet

Med en fullstendig løsning for stemmestyring av justerbare komfortsenger, hjelper LINAK sengeprodusenter med å forberede seg på en fremtid der automasjon i hjemmet er helt vanlig. Den omfatter alt du trenger og er designet for å være enkel å klargjøre – både for deg og sluttbrukeren.

Automasjon i hjemmet og stemmestyring er to viktige elementer av den kanskje raskest voksende trenden i dag: smarthjem. Alt fra oppvarming til ventilasjon av hjem, å låse dører eller slå på musikkanlegget, kan styres med stemmen, og markedslederne, som Google og Amazon, har ledet utviklingen og satt agendaen. LINAK® støtter selvfølgelig nye og innovative løsninger.

Stemmestyring av produkter i privathjem vil bli den nye standarden. Det er enkelt og effektivt, og brukerne kan interagere med produktene uten å miste oppmerksomheten på det de holder på med.

Hvordan integrere komfortsenger i smarthjem
Det er derfor vi har utviklet alt-i-ett-løsningen Voice Control for din neste justerbare komfortseng. Pakken omfatter en LINAK Wi-Fi-modul, en tilpasset app, en sky-løsning, et sett av ferdigheter/"skills" eller handlinger/"actions" (kommandoene er avhengige av varemerket).

Du tror kanskje at det er veldig komplisert, men vi har gjort det enkelt for deg å komme i gang. Det er alt-i-ett-pakke som inneholder en LINAK® Wi-Fi-boks, en sky-løsning, en rekke bruksklare ferdigheter/"skills" eller handlinger/"actions" og en tilpasset app, som du bruke når du utvikler din neste justerbare seng. Dersom du trenger hjelp eller ønsker å se på løsningen, bare spør - vi er her for deg!

Hands-free styring – praktisk og enkelt
Vi er vant til å bruke hendene på dørhåndtak og lysbrytere hjemme. I smarthjem blir stadig flere slike funksjoner styrt og justert med stemmen. Det gjør at brukerne kan slå på lyset uten å forlate komfyren, eller skru opp volumet på musikken mens de vasker huset.

Med LINAK Voice Control kan brukeren justere sengen til soveposisjon bare ved å si ordene “Alexa, goodnight!”. Dette er komfort tatt til et nytt nivå. Det er en ekstra fordel at det er mindre behov for rengjøring av vanlige fjernkontroller og touchskjermer.

Vis at varemerket ditt følger med i tiden
Den tilpassede appen som følger med i pakken, kan du bokstavelig gjøre til din egen ved å la brukergrensesnittet vise fargene eller logoen til ditt selskap. Denne varemerketilpassede appen følger produktet ditt og gjør at brukeren automatisk vil assosiere ditt varemerke med kvalitet og ny teknologi.

Med løsningen LINAK Voice Control  gjør du produktene dine klare for fremtiden og bidrar til å endre sluttbrukernes daglige rutiner og forbedre livet deres. Komfort på kommando.

Gå inn i en ny teknologisk tidsalder
En rekke ledende IT-utviklere er overbeviste om at stemmestyring er det neste store. Selskaper som Microsoft, Apple og Sonos arbeider hardt for å ta igjen Google og Amazon, som har tatt ledelsen innenfor dette området1. Milliarder av dollar er brukt på å finne den beste løsningen, og brukere i Amerika, Europa og Asia ønsker trenden med stemmestyring velkommen.

Du finner mer informasjon om stemmestyring og smarthjem i artikkelen "La soverommet bli en del av smarthjemmet". Dersom du har spørsmål om løsningen Voice Control, hvordan du integrerer den i din komfortseng eller hvordan du tilpasser appen, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

1 I januar 2019 hevdet Amazon at de allerede hadde solgt 100 millioner enheter av "Amazon Echo" bare i USA, og Google anslår at de på slutten av 2020 har solgt 500 millioner enheter over hele verden.

Filer

Vi introduserer stemmestyring av justerbare senger

Smarthøyttalere gjør sitt inntog overalt - også på soverommet. Denne funksjonen gjør sengen din klar for fremtiden, styrker varemerket ditt og bidrar til å endre sluttbrukernes daglige rutiner. Start forbedringen av produktet ditt med LINAK i dag, og oppfyll kundenes drøm.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.