Kontakt oss her
Nyheter 7. november 2019

Variantene HC40 Standard: når det enkle er best

Ikke gå glipp av en flott designet håndbetjening for senger med grunnleggende funksjoner! Variantene HC40 Standard er stilige håndbetjeninger som er spesielt utviklet for standard sengesystemer med justering av rygglene og benstøtte samt simultankjøring.

I en omfattende brukerundersøkelse ga respondentene klart uttrykk for at de ønsket en veldesignet håndbetjening som stod i stil med interiøret på soverommet. Derfor gjorde vi vårt ytterste da vi utviklet en hel "familie" av håndbetjeninger - som både ser flotte ut og ligger perfekt balansert i hånden.

Det er ingen grunn til å gå glipp av flott design når du trenger en håndbetjening for senger med grunnleggende funksjoner.

Les hele bakgrunnsmaterialet for mer informasjon om f.eks. tastaturet og funksjonene til Standard-variantene.

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.