Kontakt oss her
Nyheter 20. juni 2019

Den nye dobbelaktuatoren TD5 har en kraft på opptil 7000 N

Senger designes med stadig tykkere og tyngre madrasser, og aktuatorsystemet, som lar brukeren justerer rygglene og benstøtte, må ha mer kraft. LINAK® introduserer derfor en ny dobbelaktuator – TD5. Den er spesielt utviklet for springfjærmadrasser.

Den nye dobbelaktuatoren TD5 har en kraft på opptil 7000 N

For å møte behovene til produsenter av moderne hev/senk-senger, introduserer LINAK nå en ny og kraftfull dobbelaktuator for komforsenger. Aktuatoren heter TD5 og er et medlem av familien av LINAK® TWINDRIVE® aktuatorer, sammen med TD4.

TD5 følger en tydelig designtrend mot tyngre senger. Både sengerammer og madrasser blir stadig tyngre og mer massive. Dette krever kraft, og det har TD5 nok av – opptil 7000 N i begge ender (rygglene og benstøtte).

Ny teknologi gir mulighet for flere funksjoner
LINAK® TWINDRIVE® aktuatorer har en rekke teknologiske funksjoner. Den mest opplagte er integrert trådløs Bluetooth®-teknologi, som gjør at sengedesignere kan si farvel til håndbetjeninger med ledning. Med trådløs Bluetooth® kan dessuten sluttbrukeren styre komfortsengen med smarttelefonen sin. Last ned LINAK® Bed Control app, og par den med TD5-enheten.

Noen sluttbrukere vil legge merke til sengens ekstremt lave energiforbruk ved stand-by. TD5 har LINAK® ZERO™-teknologi som holder energiforbruket under 0,1 W når sengen er i ro.

To varianter av TD5 – Standard og Advanced
Kundene har ulike krav til en komfortseng, og TD5 er derfor lansert i to varianter – Standard og Advanced. Begge vaianter har standardfunksjonene, som Bluetooth® og Under Bed Light. TD5 Advanced har dessuten en minnefunksjon der brukeren kan lagre favorittposisjonene sine. Med håndbetjeningen HC40 kan brukeren også opprette snarveier til lagrede posisjoner og få en personalisert opplevelse.

Den nye dobbelaktuatoren TD5 har en kraft på opptil 7000 N

Lav vekt og enkel å montere
TD5 har en liste med piktogrammer som utgjør en komplett, enkel og trinnvis veiledning til hvordan man monterer aktuatoren på sengerammen – også på stedet. Det er like enkelt og intuitivt å pare systemet med håndbetjeningen eller smarttelefonen, slik at brukeren har en seng med alle funksjoner straks den er montert.

TD5 har overraskende lav vekt i forhold til ytelsen. Det gjør at den er enkel å håndtere, også for sluttbrukeren, og det reduserer transportkostnadene.

Dersom du vil vite mer om TD5 Standard eller TD5 Advanced, kan du følge linkene eller kontakte din lokale representant for LINAK ®.

 

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss