Nyheter 26. september 2018

Justerbare behandlingsbenker og -bord som innebærer fleksibilitet og flott design

Nye aktuatorsystemer fra LINAK gjør det mer attraktivt å ha elektrisk justering av benker og bord for behandling og undersøkelse. I tillegg til høy kraft, hastighet, stabilitet og flere sikkerhetsfunksjoner, spiller også design og systemfleksibilitet en viktig rolle.

For mange helsearbeidere er den justerbare behandlingsbenken det aller viktigste utstyret. Den må kunne heve pasientene på en sikker måte - uavhengig av vekten deres - og fortrinnsvis raskt og komfortabelt. Hver dag i mange år! 

Med introduksjonen av de lineære aktuatorene LA20 og LA40 HP (High Performance) og de nye LINAK OpenBus™ kontrollboksene, dvs.  CO61 og CO71, har justering av behandlingsbenker kommet til en ny epoke. Ytelse og komfort er nå like viktig som benkens design, og det finnes flere valgmuligheter enn noensinne.  

Integrer kraft og funksjonalitet med flott design
I dag prøver mange helsearbeidere å skape et avslappende og hjemmekoselig miljø på klinikken. Derfor må produsentene også fokusere på designet når de utvikler behandlingsutstyr.

LINAK er også opptatt av dette. Flere tiår med oppsamlet kunnskap om jevn justering, komplekse bevegelsesmønstre og ikke minst intuitive kontrollenheter, har blitt forenet med et mer elegant produktdesign. Når du bygger et aktuatorsystem med produkter fra LINAK, vil du oppleve:

  • Kraften og påliteligheten til for eksempel LA40 HP
  • Avanserte bevegelsesmønstre formidlet via en OpenBus™ kontrollboks
  • Intuitiv håndbetjening med for eksempel en HB30
  • Bedre ergonomi med fotbryter FS3

Alt blir integrert med behandlingsbenken din uten at det går ut over designet. Det kompakte designet og den smarte kabelhåndteringen gir LA20 et estetisk utseende.

Alle produkter til behandlingsutstyr som finnes i LINAK produktportefølje, passer sammen, slik at du kan sette sammen et system som er optimalt for akkurat ditt produkt - grunnleggende, medium eller avansert.

Dersom du vil vite mer om hvordan LINAK kan bidra til ditt design og tilføye avansert bevegelse til din behandlingsbenk, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.  

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.