Teknologi og trender

Beveg deg inn i fremtiden og styrk ditt konkurransefortrinn

I en verden i rask forandring er det viktig å holde følge med trender og endringer. For at selskaper skal kunne overleve, i dag og i fremtiden, må de være konkurransedyktige. Å være konkurransedyktig er å være kostnadseffektiv og klar for fremtiden.

Kostnadseffektiv ytelse
Mindre nedetid, mindre vedlikehold, raskere oppstilling, smartere styring og større nøyaktighet betyr bedre utnyttelse av produktet ditt.

Klar for fremtiden
Å være klar for fremtiden betyr i vår terminologi å ha de mest praktiske, moderne og smarte funksjonene for best mulig ytelse når det gjelder styring, nøyaktighet og hastighet.

Konkurransefortrinn
Kostnadseffektiv ytelse og innovativ teknologi for ditt produkt vil hjelpe deg å styrke ditt konkurransefortrinn og å forberede deg på fremtiden. Move for the Future.

En del av løsningen - aktuatorer med integrert styring
Aktuatorløsninger med integrert styring (IC) gir deg en mulighet til å beholde et konkurransefortrinn for produktet ditt. Installasjon og styring har aldri vært enklere, og det er utallige muligheter for brukertilpasning.

IC er utvalget av integrert styring for TECHLINE® aktuatorer. Disse alternativene innebærer alt fra enkelt vedlikehold og enkel styring og installasjon, til et bredt spekter av brukertilpassede innstillinger samt feedback, som vil hjelpe deg med å tilpasse løsningen til dine spesifikke behov og ditt produkt.  

Vårt utvalg av aktuatorer med mulighet for IC
Det finnes allerede en rekke IC aktuatorer - og det kommer flere. Alternativene som er tilgjengelige i dag, kan inndeles på følgende måte: 

IC Basic – alternativet med Plug & Play™
Denne enkle aktuatorløsningen leveres ferdig konfigurert for å møte dine behov til minste detalj. Vi kan brukertilpasse aktuatorens slaglengde, hastighet, strømgrense og feedback, samt en rekke andre faktorer.

IC Basic

IC Advanced – det fleksible alternativet
Om du velger aktuatorer med IC Advanced, får du en rekke lett konfigurerbare funksjoner for justering av hastighet, slaglengde og strømgrenser ved hjelp av et brukervennlig konfigurasjonsverktøy.

IC Advanced

IC Parallel
Dette selv-konfigurerbare alternativet gjør det mulig å bruke opptil åtte aktuatorer parallelt. En hovedaktuator med en integrert H-bro-kontroll styrer opptil 7 underaktuatorer. Ingen kontrollbokser eller komplisert kabling er nødvendig.

Paralell

IC BUS – Alternativet med BUS-kommunikasjon
Dette alternativet gir deg ubegrensede muligheter for tilpasning og økt overvåking - alt med den ekstra fordelen med BUS-kommunikasjon. Vi kan levere IC aktuatorer med enten CAN bus SAE J1939, LIN bus eller Modbus RTU RS485, alt etter hva du foretrekker.

BUS-kommunikasjon

Videoer

Move for the Future – aktuatorer med integrert styring play-icon

Move for the future - aktuatorer med integrert styring

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Filer

Move for the future

Lær mer om bevegelse i fremtiden med IC aktuatorer.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.