System

Plug & Play aktuatorløsninger

LINAK TECHLINE-segmentet tilbyr mer enn komplette elektriske aktuatorløsninger som gjør det mulig å implementere alle elementer for intelligent bevegelse i ett system. Vi har også utviklet Plug & Play.

Kraftige aktuatorsystemer som er enkle å integrere.

Verden blir stadig mer automatisert. Automatisering brukes særlig på steder som er vanskelig tilgjengelige eller for funksjoner der sikkerheten har førsteprioritet. LINAK systemer fra TECHLINE®-segmentet er komplette Plug & Play-løsninger for automatisert eller fjernstyrt bevegelse av utstyr innenfor byggebransjen, gårdsdrift, industrimaskineri, landbrukskjøretøy, og mange andre områder. 
Uansett om du trenger en løsning som er tilkoblet strømnettet eller ikke, er det alltid mulig å tilføye RF-mottakere og en trådløs betjening, en tradisjonell håndbetjening eller Bluetooth®-teknologi for styring med en app på smarttelefonen, som vist i videoen nedenfor.

Tradisjonelt blir løsninger som ikke er tilkoblet strømnettet, brukt i for eksempel kjøretøy, traktorer eller skurtreskere. Systemer som er tilkoblet strømnettet, er vanlige innenfor industriautomasjon eller i løsninger for gårdsdrift, ventilasjon, spillvann og så videre.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Move for the Future – aktuatorer med integrert styring play-icon

Move for the future - aktuatorer med integrert styring

Filer

Move for the future

Lær mer om bevegelse i fremtiden med IC aktuatorer.

Move on - go electric!

Lær om fordelene ved aktuatorløsninger i forhold til hydrauliske systemer.

Fokus på pergolaer

En pergola gir skygge når solen står høyt på himmelen. Lær hvordan systemløsninger fra LINAK sørger for rask og enkel styring av solskjermingssystemer for pergolaer.

Fokus på vinduspersienner

Ved integrering av persiennesystemer i bygninger blir det enklere å kontrollere lys og varme for bedre innendørsklima og energirate.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.