Kontakt oss her
LINAK systemer gir automatisert bevegelse

Verden blir stadig mer automatisert. Automatisering brukes særlig på steder som er vanskelig tilgjengelige eller for funksjoner der sikkerheten har førsteprioritet. LINAK TECHLINE® har over 30 års erfaring med utvikling av komplette elektriske aktuatorløsninger for automatisert eller fjernstyrt utstyr innenfor byggebransjen, gårdsdrift, industrimaskineri, jordbrukskjøretøy og mange andre områder.

LINAK systemer eller løsninger innenfor disse sektorene består av én eller flere aktuatorer med integrert styring (IC), en datamottaker og en betjening. Enkelt forklart kan våre systemer inndeles i to typer:

  • Koblet til strømnettet
  • Ikke koblet til strømnettet

Tradisjonelt sett har løsninger som ikke er tilkoblet strømnettet, vært brukt i utstyr som kjøretøy, traktorer eller slåmaskiner. Systemer som er tilkoblet strømnettet, er vanlige innenfor industriautomasjon eller i løsninger for gårdsdrift, ventilasjon, avløpsvann og så videre.

Begge systemtyper har alltid alternativer for RF-mottakere og en trådløs håndbetjening eller en tradisjonell håndbetjening. Aktuatorer med integrert styring (IC) er det perfekte valget dersom du ønsker en løsning som er enkel å integrere i ditt produkt. Aktuatorer med integrert styring har funksjoner som justerbar hastighet og slaglengde, nøyaktig posisjonsfeedback, myk start, myk stans og mye mer*.

*Funksjonene kan variere på bakgrunn av valgt alternativ for IC (Basic, Advanced, Parallel og BUS)

 

Systemoversikt

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.