Kontakt oss her
Kundeerfaring

EasyRobotics palleterer i høyden med LINAK

Det danske selskapet EasyRobotics ønsker å tilby sine kunder et kompakt og fleksibelt system for stabling av esker i høyden – både raskt og nøyaktig. Det er derfor de har basert sin palleteringsløsning på løftesøylen ELEVATE™ fra LINAK.

EasyPalletizer Pro fra EasyRobotics

EasyRobotics lager standardiserte løsninger for robotceller, og parametere som stabilitet, kvalitet, presisjon og styrke var avgjørende for deres palleteringsløsning. Løftesøylen ELEVATETM oppfyller deres krav og er nå en integrert del av deres palleteringskobot EasyPalletiser Pro.

Både EasyRobotics og LINAK® har base i Sør-Danmark, og den nære geografiske beliggenheten gjorde det naturlig for LINAK å samarbeide med dem under utviklingen av deres løftesøyle for palleteringskoboter. Samarbeidet var en suksess, og EasyRobotics bidro med verdifull markedsinnsikt.

Se intervjuet nedenfor med Anders Kjempff, CEO hos EasyRobotics, der han snakker om EasyPalletizer Pro, deres erfaring med løftesøylen ELEVATE og hvordan han ser på fremtiden for palleteringskoboter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss