Teknologi og trender

Helsevesenets utfordringer

LINAK elektriske lineære aktuatorsystemer må kunne takle mange fremtidige utfordringer. Fedme, en stadig eldre befolkning, flere tilfeller av diabetes og flere som lider av demens.

Helsesektoren vil møte tre store utfordringer i fremtiden:
  • En stadig eldre befolkning vil føre til flere mennesker som trenger behandling og pleie, og det vil ha stor betydning for sykehus, sykehjem og hjemmesykepleien.
  • Livsstilssykdommer er et økende problem i mange land. Etter som verdensøkonomien blir bedre, øker forekomsten av alvorlige og kroniske livsstilssykdommer. Dette utgjør en utfordring for sykehus- og pleiesektoren, siden det medisinske personalet møter et stadig økende antall pasienter.
  • Den globale fedmeepidemien er et annet resultat av vår endrede livsstil, som bokstavelig talt legger en tung byrde på sykehus- og helsesektoren. 

Din utfordring er vår utfordring

Disse trendene er både en utfordring og en mulighet for dem som produserer sykehus- og helseutstyr. Utstyr som er designet for å gjøre arbeidsdagen enklere og mindre belastende for helsearbeiderne, vil ha et konkurransefortrinn i fremtiden. Det samme gjelder utstyr som gjør pasienten mer komfortabel og mindre avhengig av sykepleiere og annet pleiepersonale. 

Innenfor vårt segment MEDLINE® & CARELINE® følger vi nøye med på hva det er behov for innen helsesektoren. Avanserte elektriske lineære aktuatorsystemer kan forbedre et bredt spekter av sykehus- og helseutstyr, slik at det kan møte fremtidens utfordringer.

La oss hjelpe til med å styrke forretningen din

Vi tror at et tett samarbeid med våre kunder vil generere nye innovative løsninger, som vil hjelpe helsepersonell med rutinemessige arbeidsoppgaver. Pasientene vil også føle seg mer komfortable og selvstendige. 

Det er nettopp dette som er nødvendig for å møte de kommende utfordringene. Kontakt LINAK® MEDLINE & CARELINE og fortell oss hvilke idéer du har eller hva du trenger, så skal vi sammen skape en systemløsning som vil styrke forretningen din.

 

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.