Kontakt oss her
Teknologi og trender

Perfekt bevegelse er målet

LINAK R&D nøyer seg ikke med mindre enn perfekt bevegelse - og det bør ikke du heller. Streng testing sikrer at alle våre aktuatorsystemer for helsevesenet er pålitelige og oppfyller alle standarder.

Testing - Teknologi og trender MEDLINE & CARELINE
Når du har å gjøre med et ledende varemerke, kan du forvente kvalitet i alle detaljer. Du vil oppdage at MEDLINE ® & CARELINE® komponenter kan forbedre ditt helseutstyr. Du vil også oppdage at vårt brede utvalg av aktuatorer, søyler, kontrollbokser, betjeninger og tilbehør gir stor fleksibilitet og komplette aktuatorløsninger.

MEDLINE & CARELINE aktuatorer og komponenter er designet og godkjent for sykehusutstyr og annet helseutstyr. Om nødvendig kan vi levere godkjente og komplette systemer som tåler forholdene og temperaturene i vasketunneler.

Aktuatorene gjennomgår omfattende testing

Aktuatorløsninger for sykehus- og helseutstyr må tåle ekstrem håndtering og slitasje. De er i konstant bruk, og rengjøringsprosedyrene, spesielt på sykehus, innebærer svært høye temperaturer, kraftige rengjøringsmidler og høytrykksvasking.

MEDLINE & CARELINE produkter gjennomgår en 100 % funksjonstest før de forlater fabrikken. Dessuten har LINAK utviklet et omfattende program med repeterende tester. Nye produkter og stikkprøver fra det eksisterende utvalget gjennomgår kontinuerlig en rekke grundige tester som innebærer alle slags ekstreme forhold. 

Vi nøyer oss ikke med mindre enn perfekt bevegelse - og det bør ikke du heller. Kontakt LINAK MEDLINE & CARELINE dersom du trenger en sikker, pålitelig og medisinsk godkjent aktuatorløsning.

Dersom du vil vite mer om vår testing, kan du besøke LINAK R&D Test Centre eller se videoen om LINAK testprosedyrer.

 
LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Filer

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.