Teknologi og trender

LINAK kontrollbokser – Alt i én boks

CO-serien av kontrollbokser fra LINAK er svært omfattende. Vi har forbedret hygienefunksjonene og laget en enkel kabelavlastning og en innovativ brakettløsning som gjør at boksene kan monteres i forskjellige retninger. Denne kombinasjonen av funksjoner er faktisk den nye standarden til LINAK.

Hvorfor vi kaller det "Én verden – én boks"
Med over 30 års erfaring, samt omfattende kunnskap og know-how, setter LINAK nye standarder ved å kombinere flere nye funksjoner i serien av kontrollbokser. Med godkjenninger, lagre og servicetjenester over hele verden er det alltid en lokal representant for LINAK i nærheten. SMPS er standard for alle kontrollbokser og sørger for at de passer til et bredt spekter av sykehus- og pleieutstyr. Og ved å tilføye en ekstra kontrollboks vil CO-Link™ gi deg dobbelt så mange kanaler og ekstra kraft, og alt blir styrt med bare én håndbetjening.


Kontrollbokser som tåler maskinvask 
Hygiene er svært viktig innenfor helsevesenet. Derfor leveres kontrollboksene med vår standard IPX6 Washable DURA™, som betyr at produktet er vannbeskyttet og tåler maskinvask vesentlig bedre enn den gjeldende normen krever. LINAK er synonymt med høy ytelse, og vi gir 5 års garanti på våre kontrollbokser.

Enkel tilpasning overalt
På grunn av den lave vekten og det kompakte designet er det mange installasjonsmuligheter, og den innovative kabelavlastningen gir deg utallige monteringsmuligheter. Med den innovative brakettløsningen kan boksene med et enkelt grep monteres i forskjellige retninger, og alle kontrollbokser kan enkelt utstyres med batteribackup dersom det skulle være nødvendig.

LINAK kontrollbokser – Alt i én boks
Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

LINAK Produksjon i verdensklasse play-icon

LINAK produksjon i verdensklasse

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.