Kontakt oss her
Teknologi og trender

Vi har know-how og kan hjelpe deg.

LINAK har mer enn 30 års erfaring med utvikling av driftssikre og innovative elektriske aktuatorsystemer for helseutstyr. La oss sammen "Care for Tomorrow Today™".

Er du klar? Teknologi og trender

Når du velger LINAK som partner, bygger løsningene dine på mer enn 30 års dedikert know-how.

Her kan du finne ekspertise innenfor ditt området og se hvordan vi kan hjelpe deg å "Care for Tomorrow Today". 

Aktuatorsystemer til sykehussenger
På et sykehus finnes det flere senger enn leger og sykepleiere, så om du designer en seng som kan spare tid for personalet, blir det garantert en suksess. LINAK Intelligent Care Solutions™ gir en rekke muligheter for innovative løsninger.

Aktuatorer til sykehjemssenger
Ved bruk av teknologi fra LINAK kan sykehjemssenger utstyres med intelligente sikkerhetsfunksjoner, som Nurse Call og Under Bed Light, eller kan gi et signal dersom beboeren forlater sengen eller sengen blir våt.

Aktuatorsystemer til pasientløftere
Sikkerhet og pålitelighet er nøkkelord når det gjelder pasientløftere. Men for å beholde et godt rykte blant sykepleiere og pasienter, ønsker du kanskje å heve standarden enda mer – og det kan LINAK hjelpe deg med.

Elektriske aktuatorer til tannlegestoler
Elektriske aktuatorer fra LINAK gir muligheter for fleksibel justering av tannlegestoler, i tillegg til muligheten for å kombinere flere bevegelser i én sømløs operasjon.

Aktuatorsystemer til hjemmepleiesenger
Hjemmepleieutstyr designet for å gjøre eldre og personer med funksjonsnedsettelse mindre avhengige av hjelp, er en voksende bransje. Våre intelligente aktuatorer gir uendelige muligheter for innovativ og kreativ design av sykehjemssenger.

Elektriske aktuatorer for benker/bord
Ryggsmerter og andre ryggproblemer er svært vanlige helseproblemer blant sykepleiere og leger. Opplagte fokusområder er derfor bedre ergonomi og fleksibel, elektrisk justering av benker og bord for behandling og undersøkelse – og begge deler er innenfor våre spesialområder.

Lineære aktuatorsystemer til behandlingsstoler
Pasientene sitter ofte lenge i behandlingsstolen, så hvorfor ikke bygge flere funksjoner inn i stolen enn det opplagte bevegelsesmønsteret? Leselys og telefonlading er bare noen av mulighetene som LINAK tilbyr.

Lineære aktuatorer til rullestoler
Pålitelighet og komfort er like viktig ved design av rullestoler. For å produsere en rullestol som er både pålitelig og komfortabel, trenger du sterke, små og lydsvake elektriske aktuatorer som har lavt energiforbruk og gir jevn og nøyaktig justering for brukeren.

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.