System

Systemer til behandlingsstoler

LINAK aktuatorsystemer gir jevn heving og justering av behandlingsstoler og bidrar til bedre pasientkomfort og bedre ergonomi for helsepersonell. Behovene varierer og krever forskjellige typer systemer. Uavhengig av om du ser etter et enkelt system for din behandlingsstol eller en avansert, spesialtilpasset løsning, har vi det riktige systemet for deg. Som standard har LINAK tre forskjellige oppstillinger for behandlingsstoler. Innenfor disse kan du sette sammen flere forskjellige løsninger. De tre er: Basic, Medium og Advanced.

Aktuatorsystemer til behandlingsstoler

Koble én eller flere velutprøvde og testede LINAK aktuatorer til en kontrollboks, og styr det hele med intuitive betjeninger. Da har du et system!
I tre tiår har selskapets segment  MEDLINE® &CARELINE® vært den innovative leder innenfor behandlingssektoren – og vi leverer løsninger som oppfyller våre kunders behov.

Typisk system til behandlingsstoler

Når en behandlingsstol får bevegelse og tilbehør, gir det ikke bare bedre pasientkomfort; det kan også bidra til å optimalisere arbeidsprosedyrene for helsearbeideren. 

Men behovene varierer og krever forskjellige typer systemer. LINAK har omfattende kunnskap og en bred produktportefølje, og uansett om du ønsker et enkelt system for din behandlingsstol eller en avansert, spesialtilpasset løsning, har vi det riktige systemet for deg. 

Som standard har LINAK tre forskjellige oppstillinger for behandlingsstoler. Innenfor disse kan du sette sammen flere forskjellige løsninger. De tre er: Basic, Medium og Advanced.

Her er tre eksempler:

Basic:
Høydeaktuator: LA31
Rygglene: LA23
Benstøtte: LA23
Håndbetjening: HB30
Kontrollboks: CA40

Medium:
Høydeaktuator: LA34
Rygglene: LA31 / LA40
Fotbrett: LA31
Håndbetjening: HB80
Kontrollboks: CO61

Advanced:
Høydeaktuator: LA44 / BL1 (søyle)
Rygglene: LA31 / LA40
Fotbrett: LA40
Håndbetjening: ACK-panel, FPP, DPH
Kontrollboks: CB20
Batteri: BA21

Spesialtilpasset programvare er tilgjengelig for alle de ovennevnte kontrollboksene, og du kan legge til nyttig tilbehør, som: leselys, massasjemotor, vekt, USB-port for telefonlading osv. 

Mye mer enn bevegelse

I mange år har sikkerhet og ergonomi vært svært viktig innenfor denne sektoren. Det er det fremdeles! Optimal arbeidsflyt, spart tid for terapeuter/behandlere og mer tid til å fokusere på pasienten er også viktig for bedre velferd. LINAK systemer er basert på disse behovene. 
Alle LINAK systemer er designet for enkelt å oppfylle de ulike standardene og er testet og sertifisert i henhold til internasjonale medisinske standarder. LINAK tilbyr dessuten løsninger som er IPX6-godkjente og vaskbare.
De strenge kvalitetstandardene innenfor våre kjerneområder - løsninger for aktuator- og søylesystemer - øker brukerens livskvalitet gjennom forbedret ergonomi og pålitelig og jevn bevegelse. Og slik vil vi det skal fortsette å være. 
Derfor tilbyr vi også en rekke valgfrie funksjoner som du kan legge til, og som gir merverdi til ditt system. Én av disse er Service Data Tool (SDT2). Med dette verktøyet kan du hente flere typer data fra systemet, blant annet batteristatus og informasjon om aktuatorens nåværende ytelse. 

 
Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

LINAK MEDICA 2015 play-icon

LINAK MEDICA 2015

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.