Kontakt oss her
System

Systemer til pasientløftere

LINAK aktuatorsystemer gir jevnt løft og rolig bevegelse av pasientløfter og ståløfter som bidrar til å øke sikkerheten og ergonomien for pasienter og personale. Spesifikasjonene er avhengige av individuelle behov og krav. Man kan fokusere på styrke, hastighet, støy eller antall kanaler (aktuatorer). Som standard har LINAK tre forskjellige oppstillinger for pasientløftere, som du kan bruke for å designe flere forskjellige løsninger. De tre er: Basic, Medium og Advanced.

Aktuatorsystemer til pasientløftere

Koble en 24V batteridrevet kontrollboks til én eller flere velutprøvde og testede aktuatorer, og ta en betjening med intuitivt design. Da har du et utmerket system til en pasientløfter, som vil øke sikkerheten når du hjelper pasienter. 

I tre tiår har LINAK vært en innovativ leder innenfor helsesektoren - og vi leverer systemløsninger som oppfyller våre kunders behov.

Felles systemer til pasientløftere

Spesifikasjonene er avhengige av individuelle behov og krav. Man kan fokusere på styrke, hastighet, støy eller antall kanaler (aktuatorer). Som standard har LINAK tre forskjellige oppstillinger for pasientløftere, som du kan bruke for å designe flere forskjellige løsninger. De tre er: Basic, Medium og Advanced.

Sammen dekker de alle tenkelige pasientløftere, også løftere for svært tunge pasienter. Med aktuatorer fra LINAK kan du løfte med en kraft på opptil 15 000 N på aktuatoren. 

Som en inspirasjon gir vi noen eksempler på typiske systemoppstillinger:

Basic:
Løfteaktuator: LA40 PL
Håndbetjening: HB30
Kontrollboks: CBJ-Home

Medium:
Løfteaktuator: LA40 PL
Aktuator for oppheng: LA20
Håndbetjening: HB30
Kontrollboks: CAL40/CAL40+

Advanced: 
Løfteaktuator: LA44
Benspreder: LA23
Aktuator for oppheng: LA20
Håndbetjening: HB80
Kontrollboks: COL50/CAL40+
Service data tool: SDT

Mye mer enn bevegelse

I mange år har sikkerhet og ergonomi vært svært viktig innenfor denne sektoren. Det er det fremdeles! Optimal arbeidsflyt, spart tid for personalet og mer tid til pasientene er også viktig for bedre velferd. LINAK systemer er basert på disse behovene. 

Alle LINAK systemer er designet for å oppfylle EN60601-standarden og er testet og sertifisert i henhold til internasjonale medisinske standarder.

De strenge kvalitetstandardene innenfor våre kjerneområder - systemløsninger til aktuator - øker brukerens livskvalitet gjennom forbedret ergonomi og pålitelig og jevn bevegelse. Og slik vil vi det skal fortsette å være.

Derfor tilbyr vi også en rekke funksjoner som du kan tilføye og som tilfører verdi til ditt system. Én av disse er Service Data Tool (SDT). Med dette verktøyet kan du hente flere typer data fra systemet, blant annet batteristatus og informasjon om aktuatorens nåværende ytelse. 

LINAK: Sikker pasienthåndtering play-icon

LINAK: Sikker pasienthåndtering

LINAK: Batterier og kontrollbokser til pasientløfter play-icon

LINAK: Batterier og kontrollbokser til pasientløfter

LINAK: Håndbetjening for pasientløfter play-icon

LINAK: Håndbetjening for pasientløfter

LA40 video play-icon

LA40

Ny ergonomisk LINAK håndbetjening HB30 for pasientløftere play-icon

Ny ergonomisk LINAK håndbetjening HB30 for pasientløftere

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.