Kontakt oss her
System

Systemer til sykehjemssenger

LINAK systemløsning for aktuator sørger for jevn justering av høyde, ryggstøtte og fotbrett og integrerer funksjoner som forbedrer sikkerhet og effektivitet og tilfører verdi. Spesifikasjonene til et LINAK system avhenger av individuelle behov. Man kan fokusere på styrke, hastighet, støy, antall kanaler (aktuatorer) eller type tilbehør. LINAK tilbyr fleksible systemer som oppfyller alle krav i markedet – fra enkle (Basic) til avanserte (Advanced) løsninger.

MEDLINE & CARELINE system til sykehjemssenger
Aktuatorsystemer til sykehjemssenger

Koble en kontrollboks til én eller flere velutprøvde og testede aktuatorer/søyler, og ta en intuitiv håndbetjening. Da har du et system. Tilføy noen intelligente funksjoner som tilfører verdi, og du har et avansert system.

I tre tiår har LINAK vært ledende innenfor sykehjemssektoren - og vi leverer løsninger som oppfyller våre kunders behov.

Et felles system til hjemmepleiesenger

Spesifikasjonene avhenger naturlig nok av individuelle behov. Man kan fokusere på styrke, hastighet, støy, antall kanaler (aktuatorer) eller type tilbehør. Som standard har LINAK tre forskjellige oppstillinger for sykehjemssenger: Basic, Medium og Advanced.

Som en inspirasjon gir vi noen eksempler på typiske systemoppstillinger:

Basic:
Kontrollboks: CA40
Aktuatorer: 3x LA40
Betjening: HB80 (med lås)

Medium:
Kontrollboks: CO41
Aktuatorer: 3x LA40
Betjening: ACOM

Advanced:
Kontrollboks: CO61
Aktuatorer: 4x LA40
Betjening: FPP (fleksibelt pasientpanel)
Funksjoner: ACO (Intelligent Attendant Control), UBL (Under Bed Light), EBC (Electric Brake Control), OOB (Out Of Bed detektor), WET (wet-bed sensor) og Battery Backup.

Mye mer enn bevegelse

I mange år har sikkerhet og ergonomi vært svært viktig innenfor denne sektoren. Det er det fremdeles! Optimal arbeidsflyt, spart tid for personalet og mer tid til beboerne er også viktig for bedre velferd. LINAK systemer er basert på disse behovene.

CA40 og CO61 har mange fordeler med hensyn til dette. De er blant annet “first failure safe”. Det betyr at det aldri vil oppstå utilsiktet bevegelse og at en eventuell kortslutning ikke kan skade eller ødelegge systemet. 

Alle LINAK systemer er designet for å oppfylle EN60601-standarden og er testet og sertifisert i henhold til internasjonale medisinske standarder. LINAK tilbyr dessuten løsninger som er IPX6-godkjente og vaskbare. 

Alle de verdiøkende funksjonene er valgfrie. De kan bidra til å øke sikkerheten for beboerne og personalet på sykehjemmet og kan øke effektiviteten og gi personalet mer tid til beboerne. 

Poenget er at de strenge kvalitetstandardene innenfor våre kjerneområder, aktuatorer, kontrollbokser og betjeninger, øker brukerens livskvalitet gjennom forbedret ergonomi og pålitelig og jevn bevegelse av sengen.

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Fokus på pasientsenger

Når man ønsker å finne måter å gjøre pleietrengende mennesker mer selvstendige på, er sengen et opplagt sted å starte. LINAK tilbyr den perfekte tilpasning til forskjellige konstruksjoner for pasientsenger.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss