System

Systemer til sykehussenger

LINAK aktuatorsystemer gir jevn bevegelse av sykehussenger og bedrer funksjonaliteten med intelligente funksjoner som tilfører verdi. Spesifikasjonene til et LINAK system avhenger av individuelle behov. Man kan fokusere på styrke, hastighet, støy, antall kanaler (aktuatorer) eller type tilbehør. LINAK tilbyr fleksible systemer som oppfyller alle krav i markedet – fra enkle (Basic) til avanserte (Advanced) løsninger.

Aktuatorsystemer til sykehussenger

Ta én eller flere utprøvde og testede søyler og/eller aktuatorer. Koble den til en kontrollboks og ta en betjening med intuitivt design. Da har du et system. Installer spesialisert programvare og du har et avansert system.

I tre tiår har LINAK vært den innovative leder innenfor helsesektoren. Vi leverer systemløsninger som er skreddersydde til våre kunders behov - og som yter enda litt til.

Et felles system til sykehus senger

Spesifikasjonene til et system til sykehussenger avhenger av individuelle behov. Man kan fokusere på styrke, hastighet, støy, antall kanaler (aktuatorer) eller type tilbehør. Derfor har LINAK tre forskjellige oppstillinger for sykehussenger: Basic, Medium og Advanced.

Som en inspirasjon gir vi noen eksempler på typiske systemoppstillinger:

Basic:
Kontrollboks: CO41
Aktuatorer: LA40 (én eller to)
Betjening: ACOM
Funksjoner: ingen ekstra

Medium:
Kontrollboks: CO61
Aktuatorer: LA40 (opptil fire)
Betjening: HB80 (med lås)
Funksjoner: ACO (intelligent Attendant Control)

Advanced:
Kontrollboks: CO71
Aktuatorer/søyler: LA40 og/eller BL1 (opptil fire)
Betjening: HB80 (med lås)
Funksjoner: ACT (intelligent Attendant Control med Touchscreen), Scale , OOB (Out Of Bed sensor), UBL (Under Bed Light), EBC (Electric Brake Control), Battery Backup, Power Security (alarm dersom sengen flyttes med tilkoblet strømkabel) og mye mer.

Mye mer enn bevegelse

I mange år har sikkerhet og ergonomi vært svært viktig innenfor denne sektoren. Det er det fremdeles! Optimal arbeidsflyt, spart tid for personalet og mer tid til pasientene er også viktig for bedre velferd. LINAK systemer er basert på disse behovene. 

CA30, CA40 og CO61 har mange fordeler med hensyn til dette. De er blant annet “first failure safe”. Det betyr at det aldri vil oppstå utilsiktet bevegelse og at en eventuell kortslutning ikke kan skade eller ødelegge systemet.

Alle LINAK systemer er designet for å oppfylle EN60601-standarden og er testet og sertifisert i henhold til gjeldende internasjonale medisinske standarder.

De strenge kvalitetstandardene innenfor våre kjerneområder,aktuatorer, kontrollbokser og betjeninger, øker brukerens livskvalitet gjennom forbedret ergonomi og pålitelig og jevn bevegelse av sengen.

LINAK på MEDICA trade fair 2017 play-icon

LINAK på MEDICA trade fair 2017

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system for sykehussenger play-icon

LINAK introduserer et enkelt OpenBus™ system for sykehussenger

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Fokus på pasientsenger

Når man ønsker å finne måter å gjøre pleietrengende mennesker mer selvstendige på, er sengen et opplagt sted å starte. LINAK tilbyr den perfekte tilpasning til forskjellige konstruksjoner for pasientsenger.

Basic OpenBus™ system til sykehussenger

Justerbare aktuatorløsninger for moderne helseutstyr. Oppgrader ditt analoge aktuatorsystem - og opplev alle fordelene ved OpenBus™

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.