System

Systemer til hjemmepleiesenger

LINAK systemløsninger med aktuator gir sømløs justering av høyde, ryggstøtte og benstøtte i hjemmpleiesenger. Spesifikasjonene til et LINAK system avhenger av individuelle behov. Man kan fokusere på styrke, hastighet, støy, antall kanaler (aktuatorer) eller type tilbehør. LINAK tilbyr fleksible systemer som oppfyller alle markedskrav – fra enkle til avanserte løsninger.

LINAK systemer til hjemmepleiesenger

Kombiner en kontrollboks med én eller flere utprøvde og testede aktuatorer, og styr det hele med én intuitiv håndbetjening. Da har du et system. 

I tre tiår har LINAK vært den innovative leder innenfor pleiesektoren. Vi leverer systemløsninger som er skreddersydde til våre kunders behov.

Et felles system til hjemmepleiesenger

Spesifikasjonene til et LINAK system avhenger av individuelle behov. Du kan fokusere på styrke, hastighet, støy, antall kanaler (aktuatorer) eller type tilbehør. Som standard har LINAK to forskjellige oppstillinger for hjemmepleiesenger - Basic og Medium. Disse kan skaleres nesten i det uendelige.

Som en inspirasjon gir vi noen eksempler på typiske systemoppstillinger:

Basic:
Kontrollboks: CA30
Aktuatorer: 2x LA27 (én eller to)
Betjening: HB70 / HL70

Medium:
Kontrollboks: CA40
Aktuatorer: 3x/4x LA40 (opptil fire)
Betjening: HB70/HL70/HB80

Advanced:
Kontrollboks  CO61
Aktuatorer: 3x/4x LA40  (opptil fire)
Betjening: HB70/HL70/HB80

Mye mer enn bevegelse

I mange år har sikkerhet og ergonomi vært svært viktig innenfor denne sektoren. Det er det fremdeles! Optimal arbeidsflyt, spart tid for personalet og mer tid til beboerne er også viktig for bedre velferd. LINAK systemer er basert på disse behovene. 

Både CA30 og CA40 har mange fordeler med hensyn til dette. De er blant annet “first failure safe”. Det betyr at det aldri vil oppstå utilsiktet bevegelse og at en eventuell kortslutning ikke kan skade eller ødelegge systemet. 

Alle LINAK systemer er designet for å oppfylle EN60601-standarden og er testet og sertifisert i henhold til gjeldende internasjonale medisinske standarder. LINAK tilbyr dessuten løsninger som er IPX6-godkjente og vaskbare. 

De strenge kvalitetstandardene innenfor våre kjerneområder, aktuatorer, kontrollbokser og betjeninger, øker brukerens livskvalitet gjennom forbedret ergonomi og pålitelig og jevn bevegelse av sengen.

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.