Kontakt oss her
System

Systemer til benker og bord

LINAK aktuatorsystemer gir jevn heving og justering av benker og bord for behandling og undersøkelse, og gir helsepersonell bedre ergonomi. Spesifikasjonene er avhengige av individuelle behov og krav. Enten du ønsker et grunnleggende system for din behandlingsstol/-benk, eller trenger en avansert kundetilpasset løsning; LINAK har produktporteføljen for å designe det riktige oppsettet til deg ved bruk av tre ulike løsninger: Basic, Medium og Advanced.

MEDLINE & CARELINE systemer for benker og bord
Aktuatorsystemer til elektriske benker og bord

Koble en LINAK kontrollboks til én eller flere utprøvde og testede aktuatorer eller søyler, og ta en betjening med intuitivt design. Da har du et system.

I tre tiår har LINAK vært ledende innenfor innovativ teknologi for behandlingsektoren – og vi leverer løsninger som oppfyller våre kunders behov.

Et felles system for benker/bord til behandling og undersøkelse

Spesifikasjonene er avhengige av individuelle behov og krav. Uavhengig av om du ønsker et enkelt system for behandlings-/undersøkelsebenker eller -bord, eller har behov for en avansert, spesialtilpasset løsning, vil du i produktporteføljen til LINAK finne det du trenger for å designe det riktige systemet for deg.

Du kan fokusere på styrke, hastighet, lydsvakhet, antall kanaler (aktuatorer) eller mulig tilbehør, med spesialtilpasset programvare for optimal funksjonalitet. Som standard har LINAK to forskjellige oppstillinger for benker, som man kan bruke for å designe flere forskjellige løsninger. De to er: Basic og Medium.

Som en inspirasjon gir vi noen eksempler på typiske systemoppstillinger:

Basic:
Løfteaktuator: LA40
Betjening: HB30/FS3
Kontrollboks: CA30/CO41

Medium:
Løfteaktuator: LA40HP
Ryggstøtte: LA40
Betjening: HB30/FS3
Kontrollboks: CO61

Advanced:
Løfteaktuator: LA40HP/LA44
Søyle: 2x BL1
Ryggstøtte: LA40
Betjening: HB30/FS3
Kontrollboks: CO71

Mye mer enn bevegelse

I mange år har sikkerhet og ergonomi vært svært viktig innenfor denne sektoren. Det er det fremdeles! Optimal arbeidsflyt, spart tid for terapeuter/behandlere og mer tid til å fokusere på pasienten er også viktig for bedre velferd. LINAK systemer er basert på disse behovene. 

Alle LINAK systemer er designet for å oppfylle standarder og er testet og sertifisert i henhold til gjeldende internasjonale medisinske standarder. LINAK tilbyr dessuten løsninger som er IPX4-godkjente.

De strenge kvalitetstandardene innenfor våre kjerneområder - løsninger for aktuator- og søylesystemer - øker brukerens livskvalitet gjennom forbedret ergonomi og pålitelig og jevn bevegelse. Og slik vil vi det skal fortsette å være.

Derfor tilbyr vi også en rekke funksjoner som du kan tilføye og som tillegger verdi til ditt system. Én av disse er Service Data Tool for CO61, BA21, and CO-Link™. Med dette verktøyet kan du hente flere typer data fra systemet, blant annet batteristatus og informasjon om aktuatorens nåværende ytelse. 

Justerbare behandlingsbenker og -bord som innebærer fleksibilitet og flott design play-icon

Fleksibilitet og flott design

LA40 video play-icon

LA40

CO-Link play-icon

LINAK CO-Link™ - avansert bevegelse med dobbel kraft

Å tenke innenfor boksen play-icon

Å tenke innenfor boksen

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK play-icon

LINAK - grundig testing av lineære aktuatorsystemer ved det toppmoderne testsenteret til LINAK

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

Fokus på benker og bord

Fleksibel funksjonalitet og forbedret ergonomi er noen av dagens krav til behandlings- og undersøkelsesbenker.

MEDLINE & CARELINE produktoversikt

Oppdag et bredt spekter av innovative MEDLINE & CARELINE produkter som kan bidra til å forbedre dine sykehus- og helseprodukter.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss