Kontakt oss her

Aktuatorsystemer for helseutstyr

Kravene til høyere effektivitet innenfor helsesektoren og et stort behov for mer ergonomisk utstyr generelt, krever implementering av mer avanserte systemløsninger. LINAK skaper slike systemer. De består av en flerfunksjonell kontrollboks som er koblet til én eller flere utprøvde og testede aktuatorer/søyler som betjenes med en intuitiv hånd- eller fotbetjening.

Uavhengig av om du trenger et enkelt system av høy kvalitet eller et avansert system med en rekke intelligente funksjoner, forbedrer LINAK funksjonaliteten til alle typer utstyr for klinikker, sykehus og andre områder innenfor helsesektoren, treningsutstyr og langsiktig bruk av pleieutstyr i private hjem, samt utstyr for personer med nedsatt funksjonsevne.

Skap det systemet du trenger
Den omfattende produktporteføljen til LINAK gjør at du kan skape nøyaktig det systemet du trenger for ditt bruksområde. Nesten alle våre produkter er krysskompatible, og det gjør det ganske enkelt for deg å skalere opp eller ned. Dessuten lanseres det stadig mer valgfritt tilbehør som tillegger verdi til produktene, som SDT (Service Data Tool), EBC (Electric Brake Control) eller OOB (Out Of Bed sensor).

Stol på sertifiserte og holdbare løsninger
Alle LINAK produkter for helsesektoren er testet og sertifisert i henhold til internasjonale medisinske standarder. De er vaskbare, IPX4/IPX6-godkjente og oppfyller kravene i henhold til EN10535. I tillegg til at produktet ditt får lenger levetid, vil det også fungere feilfritt og med minimalt behov for vedlikehold.

Samarbeid med en global partner med enorm erfaring
I mer enn 30 år har LINAK utviklet aktuatorer som brukes i rullestoler, sykehussenger, pasientløftere og mye annet utstyr. Denne akkumulerte erfaringen blir nå brukt for å forbedre eksisterende produkter og utvikle nye produkter – ofte i samarbeid med produsentene. Med mer enn 35 datterselskaper over hele verden er alltid lokal support og markedskunnskap i nærheten. 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss