Kontakt oss her

Alltid et steg foran med OneConnect™

OneConnect er den nye plattformen for alle digitale tjenester knyttet til LINAK® aktuatorsystemer innenfor helsevesenet. Via en brukervennlig OneConnect-app får serviceteknikere og sluttbrukere enkel tilgang til relevante data vedrørende systemstatus fra applikasjoner som benytter produkter fra LINAK.

Merk egne produkter i OneConnect-appen, kommuniser direkte til sluttbrukerne og gi dem en bedre opplevelse av produktene.

OneConnect-portalen er ditt utgangspunkt for administrasjon av funksjonene og tjenestene i OneConnect.

Med OneConnect kan teknikere iverksette tiltak når og hvor behovet oppstår. De kan bruke OneConnect-appen til å søke etter og identifisere produkter som trenger service, rengjøring eller lading, og iverksette nødvendige tiltak.

Dermed kan du ligge et steg i forkant når det gjelder service- og vedlikeholdsbehov, og kan hjelpe kundene i helsevesenet med å dekke stadig økende behov for omsorg, sikkerhet og effektivitet.

 

Brukervennlig og gratis OneConnect™-app

OneConnect-appen kan lastes ned gratis fra AppStore og Google Play, og fungerer som et verktøy til å spore applikasjoner i helsevesenet. Samtlige produkter med LINAK integrerte systemer som støtter OneConnect og befinner seg innenfor smarttelefonens rekkevidde, vil sende data vedrørende systemstatus til OneConnect-appen. Statusopplysninger som flagges i appen, kan være alt fra lavt batteri og systemfeil til service- og rengjøringsstatus. Med denne informasjonen lett tilgjengelig kan det relevante personalet iverksette nødvendige tiltak.

 

LCi status sikkert system

OneConnect krever rengjøring

 

OneConnect – servicehjelp

OneConnect krever service

 
 

OneConnect™ digital løsning

OneConnect gir deg en solid plattform for å holde tett kontakt med utstyr og kunder. Hvis du har behov for integrasjon i egne digitale plattformer eller infrastruktur, hjelper LINAK Communication Interface™ (LCi™) deg på den digitale reisen.

LCi er et sikret datagrensesnitt for full tilgang til hele LINAK systemet – for å gi støtte til deres egne, skreddersydde løsninger, som betjeningsapper for telefon/nettbrett og integrasjon av pasientalarm- og styringssystemer. Mulighetene er mange! Ta kontakt med din lokale representant for LINAK angående informasjon om integrasjon i egne digitale løsninger.

Tilgangen til LCi er organsert i ulike datatilgangsnivåer, slik at dere får full kontroll over hvem som har tilgang til data fra produktene deres.

For å være forberedt for OneConnect og den digitale fremtiden, bør du velge produkter fra LINAK med LCi integrert eller med støtte for LCi.

LCi er tilgjengelig for alle LINAK CO kontrollbokser, enten via Bluetooth® eller kabler med Modular Data Interface (MDI).

LCi-logo
 
 

Gjør OneConnect™ til din egen

Tilpass innholdet i appen gjennom OneConnect-portalen. For hvert av produktene har du mulighet til å styre hvilket navn og bilde av produktet som skal vises i OneConnect-appen. Du har en hel side i appen, nemlig hjelp-skjermbildet, til rådighet for eget produktrelatert innhold. Dette er din unike mulighet til å kommunisere direkte til sluttbrukerne og gi informasjon som for eksempel hurtigveiledninger, håndbøker, instruksjonsvideoer, telefonnumre til teknisk support, e-postadresser og mye mer.

 

OneConnect i nettleser og app

 

Fordeler med OneConnect™ for deg og kundene dine

  • Gratis, brukervennlig app med systemstatus i sanntid – gjør at serviceteknikere kan iverksette tiltak når og der det er behov
  • En digital plattform i applikasjonene som er klar til bruk – du trenger ikke å utvikle din egen programvare
  • Ta i bruk OneConnect for ditt eget merke – tilpass appen med egen merkeidentitet og spesifikt innhold, eller la kunden selv tilpasse den til sitt bruk
  • Ett kontaktpunkt for alle applikasjoner med integrerte produkter fra LINAK – sluttbrukere kan få tilgang til produktdata fra ulike produsenter som benytter LINAK aktuatorsystemer
  • Integrer OneConnect i din egen plattform – kombiner med et eksisterende system og samarbeid med tredjeparter

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.